Bir dosyada ki verilere göre diğer bir dosyayı otomatik oluşturma

istanbulcahan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-11-2025
ÖRNEK bir Hakem dosyasında banka listesi sheetinde adı soyadı, banka hesap no ve ödenecek tutarlarını shetten alarak banka dosyasını otomatikmann oluşturması yalnız burada dikkat edeceğimiz nokta hakem dosyasındaki "personel sabit bilgi" de bulunan kişilerin vakıfbank bankaların dışındakileri otomatikman oluşacak dosyaya girmemesi o bankaların diğer banka adınd abir dosyayı otomatikman oluşturmasını istiyorum.
Örnek dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
ÖRNEK bir Hakem dosyasında banka listesi sheetinde adı soyadı, banka hesap no ve ödenecek tutarlarını shetten alarak banka dosyasını otomatikmann oluşturması yalnız burada dikkat edeceğimiz nokta hakem dosyasındaki "personel sabit bilgi" de bulunan kişilerin vakıfbank bankaların dışındakileri otomatikman oluşacak dosyaya girmemesi o bankaların diğer banka adınd abir dosyayı otomatikman oluşturmasını istiyorum.
Örnek dosya ektedir.
merhabalar

İki dosyayı bir çalışma kitabında birleştirseydiniz keşke.. Daha rahat çalışırdınız.

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
siz bankalara göre ayrı ayrı banka listesimi istiyorsunuz?

istanbulcahan

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-11-2025
Slm.
hakem.xls.dosyasında a) sabit bilgi b) personel (hakem) ödeme bordrosu c)Banka listesi olmak zorunda mecburi çalışıyoruz bu dosyalarla mutlaka ilgili kurumlara bu dosyalar yollanıyor.

ad-soyad -banka numara ve tutar bilgileri Kopyası .. ytlKMAAŞ.xls dosyasında kurummaaş olarak oluşmak zorunda yoksa kabul edilmiyor. sisteme uymuyor.
İlgili kurumlar sisteme uymak kaydı ile istediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz. diyorlar.

bankalara göre ayrı ayrı banka listesi derken;
sabit bilgide yazılanlarda vakıfbank ve diğer bankalar var. her iki bankalarda sabit bilgide kalmak kaydı ile vakıfbanktan diğer bankaları bu sabit bilgiden otomatik olarak "havale yapılacak bankalar sheeti yada dosyasını" oluşturmasını istiyorum.

İlginiz ve yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme: