Bir excel dosyasına yeni ayı eklerken bir kerede aynı isimlere girebilmek

Excel Vers. ve Dili
office xp türkçe
merhaba herkese kolay gelsin.Benim sorum şu:Birinci excel listemde bütün yıl tutmuş olduğumuz ay ay ve site isimlerine göre oluşmuş takip listesi var. ben buraya her ay yeni ayı ekliyorum. Ama her ay yeni ayı, ayrı bir excel syfasında hazırlayıp birinci toplu listeme ekliyorum.Fakat ekleyeceğim yeni ayın listesi bana, site isimleri karışık geldiği için ben bunu toplu olan birinci listeme eklerken aynı site isimlerini tek tek arayarak yapmaya çalışyorum .buda bir günden fazla zamanımı alıyor.bunu bir kerede bir formülle falan yapamazmıyım.şimdi yapacağım ay şubat ayını diğer toplu listemdeki ocak 2009 sütununun yanına eklemek ama site isimlerini doğru denk getirerek.yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office xp türkçe
teşekkür ederim şimdiden...

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyada birşeyler yapmaya çalıştım. Umarım işinize yarar..

Not: Farklı konularla ilgili sorularınızı yeni konu başlığı açarak sormanız daha doğru olacaktır..

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office xp türkçe
Merhaba,

Örnek dosyada birşeyler yapmaya çalıştım. Umarım işinize yarar..

Not: Farklı konularla ilgili sorularınızı yeni konu başlığı açarak sormanız daha doğru olacaktır..

.
Teşekkür ederim Espiyonajl....evet yarar tabi işime. formül yada makro kurmadan bşka bir yöntem yok herhalde. diğer iş arkadaşım yapmış.onun listesini incliyorum hiç bir formül falan gözükmüyo..sabahtan beri bakıyorum ama hiç bir formül veya makro kayıtlı değil onun yaptığı sayfada ya da ben bilemedim.bana da inadındn nasıl yaptığını söylemedi.
tekrar tekrar teşekkür ederim.
Bir dahakine konu başlığına dikkat ederim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Teşekkür ederim Espiyonajl....evet yarar tabi işime. formül yada makro kurmadan bşka bir yöntem yok herhalde. diğer iş arkadaşım yapmış.onun listesini incliyorum hiç bir formül falan gözükmüyo..sabahtan beri bakıyorum ama hiç bir formül veya makro kayıtlı değil onun yaptığı sayfada ya da ben bilemedim.bana da inadındn nasıl yaptığını söylemedi.
tekrar tekrar teşekkür ederim.
Bir dahakine konu başlığına dikkat ederim.
Rica ederim.

Dosyayı görmeden kesin bir şey söyleyemem. Fakat formüllü hücreleri korumaya almış olabilir. Dosyayı ekleyebilirseniz daha net cevap verebilirim..

Excel Vers. ve Dili
office xp türkçe
çok sağolun şimdiden..valla bulursanız çok iyi olur benim için.

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Söylediğiniz gibi dosyada herhangi bir formül yada makro yok. Tahmin yürütecek olursam, manuel girmiş olabilir veya A sütunundaki verileri şubat trafik sayfasına kopyalayıp orda formül ile sonuçları bulup değerleri buraya yapıştırmış olabilir..

Excel Vers. ve Dili
office xp türkçe
teşekkür ederim sağolun..vaktinizi aldım. yardımlarınız işime çok yarayacak. kolay glsin size.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu, iyi çalışmalar..