Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir Excel sayfasında default satır ve sütun sayısını azaltma
aynen arkadaşın yazdıklarına katılıyorum....gizlemek suretiyle satır ve sütunları kullanılabilir hale getirebilirsiniz...Lazım olduğu zaman da açıp kullanabilirsiniz...
Dostum bu sorduğun soruyu ne yapmak için sorduğunu bilmiyorum acaba sayfa sayısını mı sınırlı tutmak istiyorsun anlayamadım zaten sen sen kullanmadıkça sayfa sayısı artmaz sorunun yazdırılacak sayfalara sınırlama getirmekteyse sayfa sonu ön izleme özelliğini kullanarak yazılacak sayfa sayısını sısnırlayabilirsin..
Gizlenilmesi istenilen sütünların sınırlarını belirleyip başlık kısmına tıklayın. > Shift+Ctrl > Sağ ok işareti > Gizle
Satırlar için : Aşağı Ok işareti > Gizle
Gizlenilmesi istenilen sütünların sınırlarını belirleyip başlık kısmına tıklayın. > Shift+Ctrl > Sağ ok işareti > Gizle
Satırlar için : Aşağı Ok işareti > Gizle
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.