Bir excel sayfasındaki verileri başka sayfaya dağıtımı

Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaşlar merhaba,

Uzun soluklu bir çalışma için yardımınıza ihtiyacım var. Bulunduğum kurum şubesinde işimizi çok kolaylaştıracak bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Bunun birinci kısmı için örnekte bulunan dosyadaki "ana" sayfasının ilgili satırına girilen değerlerin "kaydı tamamla" tuşuna bastığımda "kamlist" sayfasına sırasıyla yazılmasını istiyorum mümkünse. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Makrolu atamalarda veya formulle işlem halloluyorsa detaylı anlatmanızı rica ediyorum. Çünkü buna bezer bikaç sayfa işlem yapacağım.

Şimdiden teşekkürler...

Ekli dosyalar

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Sayın tahsinb

Arkadaşlar merhaba,

Uzun soluklu bir çalışma için yardımınıza ihtiyacım var. Bulunduğum kurum şubesinde işimizi çok kolaylaştıracak bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Bunun birinci kısmı için örnekte bulunan dosyadaki "ana" sayfasının ilgili satırına girilen değerlerin "kaydı tamamla" tuşuna bastığımda "kamlist" sayfasına sırasıyla yazılmasını istiyorum mümkünse. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim.

Makrolu atamalarda veya formulle işlem halloluyorsa detaylı anlatmanızı rica ediyorum. Çünkü buna bezer bikaç sayfa işlem yapacağım.

Şimdiden teşekkürler...
bana sorarsanız "ana" isimli sayfayı kullanmaya gerek yoktur, userform kullanarak makro içeren dosya ektedir. "modül1" içindeki "yeşil" metinleri okuyunuz ve kendinize uyarlayınız.

Not: Dosyayı açtığınızda makroları etkinleştiriniz "xxx" menüsünden işlem yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Keşke biraz daha açıklayıcı bilgi koysaydınız dosyanıza.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Rapor özetle bir bakın gerekli ilavesi ile sonuçlandırılır gibi görüyorum kolay gelsin

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003
İlginiz için hepinize teşekkür ederim. Fakat minnettarlık duyduğum kişi Sn. Gökhan POLAt. gerçekten çok işime yarayacak bir örnek yapmışsınız. teşekkür ederim. Bu konuda çok yardıma ihtiyacım olacak gerçekten. şu ana kadarki yardımlarınızdan dolayı hepinize teşekkürler...