tam olarak anlamdim ama ad tanimla'madan (define name) den yapabilirsin
ad tanimla
liste bicimi
acilan liste
=xx,yy veya =xx;yy
sen filtreleme yapmak istemissin
zaten b2 den baslayarak alt alta (b3,b4,b5.....) yy xx veya baska degiskenler yazar ve b1 de filtrelemem yaparsan xx yy secenekleri cikacaktir.
Nasıl yapabiliceğimi anlamdım bir hücrede filitreleme butonu gibi bi buton olsun ben ordan xx 'i veya yy'i seçebiliyim yapılmış örnek dosya göndermen mümkünmü acaba?
Ama ben o şekilde yapmak istemiyorum sadece tek bir hücrede 3 secenek olsun alt alta yazmadan başka bir hücre kullanılmadan b2ye bastıgım zaman orda xx ve yy secenegi olsun tıklıyım yıne aynı hucrede b2de yani o sectiğim çıksın
Teşşkürler ama istediğim bu değil sadece tek bi hüsrede yani sadece b2 hücresine tıkladığım zaman xx ve yy secenegi olsun birini sectigimdede b2de o yazsın yani butun bılgılerı b2 hücresine giriyim başka yere değil
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.