bir hücreye çift tıklayınca diğer sheete giden veriler

Excel Vers. ve Dili
2016 İngilizce
merhabalar

bir makro düzeneğim var.
bu makro düzeneğinde sheet1 de örneğin A33 e çift tıklayınca A33 ve B33 teki bulunan veriler sheet 2 de A2 ve B2 ye copy paste şeklinde aktarılıyor.

ben bu A33e çift tıkladığmda sheet2 de A2 içerisine A33 ve B33 teki veriyi birleştirip yazsın istiyorum tabi iki hücre arasındaki veriyi gönderirken bir boşluk bıraksın.

örnek kod düzeneğim aşağıdaki gibi olup bunu nasıl bir revize yapılması gerekirki yukarıdaki istediğim işlemi yapabileyim.

Kod:
Range("A" & Target.Row).Copy

Sheet2.Range("A" & Son).PasteSpecial

Range("B" & Target.Row).Copy

Sheet2.Range("B" & Son).PasteSpecial
Aslında bu işi şu yüzden istiyorum başka bir makromda mail gönderme işlemi yaptırıyorum. maili gönderirken mail bodysine bu sheet2 deki verileri tablo halinde ekliyor.
subjecte ise B hücresindeki veriyi yazdırıyorum. ama ben mail subjectine hem A hem B hücresindeki veriyi birlikte eklesin istiyorum fakat ne yaptıysam hata verdi bende en son yukarıdai gibi bir işlem olursa bir hücrede bu verileri toplayıp mail subjectine ekleyebilirim diye düşündüm. Eğer mail subjectine iki hücredeki veriyi koyma şansımız varsa yukarıdaki işi yapmaya hiç gerekte olmayabilir.

bilgi ve yardımlarınızı rica ederim

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Çift tıklanan hücreyi subject aktarmak için;
Kod:
.Subject = Range("A" & Target.Row) & " " & Range("B" & Target.Row)

Kopyalanan hücreyi subject aktarmak için;
Kod:
.Subject = Sheet2.Range("A" & son) & " " & Sheet2.Range("B" & son)

Ayrıca çift tıklanan veriyi aynı hücreye yazmak için;
Kod:
Sheet2.Range("A2") = Range("A" & Target.Row) & " " & Range("B" & Target.Row)

Size uygun olanı kullanırsınız.

Excel Vers. ve Dili
2016 İngilizce
Üstadım emeğine bilgine sağlık hep veriler arası + koyuyordum olmuyordu & işareti ile çözüm oldu. çok teşekkür ederim