Merhabalar
aşağıda gibi bir kod düzeneğim var.
bu kod düzeneğinde G sütununda bir veriyi girdiğimde otomatik aynı satırda H hücresinede belli bir veriyi ve f ve E sütununda belli bir veriyi yazdırıyorum
şimdi bu kod düzeneğinde E sütununda bulunduğum satıra Devre Talebi iletilmedi verisi yazdırıyorum bunu ise E hücresi boşken yazdırıyorum. Ama E sütununda sayısal bir veya herhangi başka bir veri yazılıysa yani hücre boş değilse ben G sütununa veri girdiğimde otomatik devre talebil iletilmedi verisini yazmasın E hücresinde bulunan veri neyse o şekilde kalsın istiyorum
bilgi ve yardımlarınızı rica ederim
aşağıda gibi bir kod düzeneğim var.
bu kod düzeneğinde G sütununda bir veriyi girdiğimde otomatik aynı satırda H hücresinede belli bir veriyi ve f ve E sütununda belli bir veriyi yazdırıyorum
şimdi bu kod düzeneğinde E sütununda bulunduğum satıra Devre Talebi iletilmedi verisi yazdırıyorum bunu ise E hücresi boşken yazdırıyorum. Ama E sütununda sayısal bir veya herhangi başka bir veri yazılıysa yani hücre boş değilse ben G sütununa veri girdiğimde otomatik devre talebil iletilmedi verisini yazmasın E hücresinde bulunan veri neyse o şekilde kalsın istiyorum
bilgi ve yardımlarınızı rica ederim
Kod:
10:
If Intersect(Target, Range("G:G")) Is Nothing Then GoTo 20
If Target <> "" Then
'Target.Offset(0, 1) = Replace(Target.Offset(0, 1), "", "=IP(RC[-1])")
' Target.Offset(0, -1) = Replace(Target.Offset(0, -1), "eski", "")
Cells(Target.Row, "H") = "=IP(RC[-1])"
Cells(Target.Row, "F") = "652"
Cells(Target.Row, "E") = "Devre Talebi İletilmedi"
Cells(Target.Row, "K").Select
Else
End If