bir kare de 3 sekme olmasını istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003-TR
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

fiyat analizi yapmaya çalışıyorum ve 3 tane kdv miktarı var bilirsiniz.1-8-18 diye bunları aynı karede ama alt sekmeli 3 seçenek olmasını istiyorum hangisini seçersem onu hesaplasın bunu nasıl yapabilirim..

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
data menusunden data validationdan bir liste yapiyorsunuz 1,8,18 iceren ve formulu yaptiginiz hucreyle iliskilendiriyorsunuz yanlis anlamadiysam..

Ekli dosyalar

• 16.5 KB Görüntüleme: 39

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

fiyat analizi yapmaya çalışıyorum ve 3 tane kdv miktarı var bilirsiniz.1-8-18 diye bunları aynı karede ama alt sekmeli 3 seçenek olmasını istiyorum hangisini seçersem onu hesaplasın bunu nasıl yapabilirim..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..
merhaba

sorunuzun cevabını syn mustafaine vermiş.

nasıl bir fiyat analizi yapıyorsunuz? analizlerde kdv oran ve tutarı gösterilmemesi gerekir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003-TR
Mustafaine çok teşekkür ederim tam istediğim de buydu.
Uzmanamele ayrıca biz perakende gıda firmasıyız kdv oranları aynı üründe alışta ve satışta değişebiliyor buna göre maliyet ve karlılık analizi yapıyorum bu gerekliydi.
Teşekkürler:d

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
Rica ederim; baska yardim edebilecegimiz birsey olursa ne ala, kolay gelsin..

Excel Vers. ve Dili
2006
sn. mustafaine

buna benzer bir buton kullanımına benimde ihtiyacım var. sakıncası yoksa işlemin nasıl yapıldığını anlatırmısınız ?

şimdiden teşekkürler...

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 - Eng
istediginiz bir araliktaki verileri data menusunden veri dogrulamayi secerek list seceneginden yararlanarak bu sekle getirebilirsiniz..