- Excel Vers. ve Dili
- Ofis 2013 Türkçe
Arkadaşlar merhaba her ay kaydedilen (örneğini vermiş olduğuma benzer) A TİPİ FİRMALAR ve B TİPİ FİRMALAR adlı iki adet kloserüm var A TİPİ klosörde yaklaşık 40 adet herbiri bir dosyada ve sayfa1den oluşan tablolar var (B TİPİ klosördede yaklaşık 35 adet her biri bir dosyada ve sayfa 1 den oluşuyor) benim de hazırlamış olduğum 2010 yılı defter adlı dosyasının her bir sayfasında bir firmaya ait tablo var . sorunum şu hangi ayı seçersem mesala ocak ayını seçip veriyi aktar dediğimde bir pencere açılıp bu pencerede masa üstündeki klörler sıralansa bunların içinden 2010 yılı /2010 ocak/A TİPİ FİRMALAR tıklandığında bu klosör içerisindeki bütün x firmalara ait dosyalar içerisinde sarı boyalı hücrelere ait bilgileri hazırlamış olduğum x firmalarına ait açık yeşil renge boyalı s.seri nonun bulunduğu sayfanın ocak ayı bölümünde sarı renkli hücrelere (hücreler içerisinde taşınacak hücrelerin numaralarını yazdım) aktarmasını istiyorum. BTİPİ FİRMALAR içinde aynısı olacak Bunu nasıl yapa bilirim. NOT: Bütün X FİRMALARA ait taşınacak bilgiler hep aynı hücrelerde Y FİRMALAR'na ait taşınacak bilgilerde aynı hücrelerde YANİ İKİ TİP FİRMALAR VAR bana zaman ayırdığınız için teşekkürler
Ekli dosyalar
-
8.6 KB Görüntüleme: 12