Bir koşula bağlı olarak toplam almak

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 97
.

öncelikle site yöneticilerinden ve diğer yardımcı olacak üstatlardan özür dilerim bu gönderdiğim dosya ile ilgili forum da bayağı bir kirlilik yapmış olabilirim ama bir türlü bu işin içinden çıkamıyorum daha dün bununla ilgili bir konu açıp forumda yayınlanmıştı ama bir türlü yanıt alamadım

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 97
.

Bu sefer gönderdiğim dosyada sanırım biraz daha açık olarak anlattım istediğim şeyi inşallah yardımcı olursunuz bana
teşekkür ederim

.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
Slm

Arkadaşım Zaten Yapmak İstediğin işlemin formulunu yazmışsın sadece donemlere bakarsan aylık ödemelerle ilgili dönemler birbirini tutmuyor biryerde 2009/08 dönem demişsin diğer tarafta boyle bir donem yok.

hali ile herhangi bir donem toplamı getirmiyor. anlatmak istediğini yanlış anlamadıysam bir incele

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 97
Arkadaşım Zaten Yapmak İstediğin işlemin formulunu yazmışsın sadece donemlere bakarsan aylık ödemelerle ilgili dönemler birbirini tutmuyor biryerde 2009/08 dönem demişsin diğer tarafta boyle bir donem yok.

hali ile herhangi bir donem toplamı getirmiyor. anlatmak istediğini yanlış anlamadıysam bir incele

Saygı değer üstadım yardımınız için çok teşekkür ederim lütfen zamanınınzı aldığım için kızmayın :( sizin söylediğiniz o kısma hiç bakmadım birde bu proğramı ben yapmadım excell hakkında da pek bilgim yok kendimi geliştirmeye çalışıyorum lütfen kusura bakmayın orayı görememek gerçekten çok aptallık tekrar tekrar özür dilerim