bir makroyu aynı anda birden fazla dosyaya uygulamak

evet arkadaşlar bir makroyu aynı anda birden fazla word veya excel dosyasına aynı anda nasıl uygularız.böyle bir program felan varmı.
not.bu makro dosyayı farklı kaydet gibi seçenekleride içeriyor. . .

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Dosyanızı eklenti olarak kaydedip Araçlar/Eklentiler den eklerseniz tüm dosyalarınızda geçerli olur.

Word ve Excel için ayrı ayrı eklenti oluşturulmalı

Dosyanızı eklenti olarak kaydedip Araçlar/Eklentiler den eklerseniz tüm dosyalarınızda geçerli olur.

Word ve Excel için ayrı ayrı eklenti oluşturulmalı
anlatamadım galiba.aynı anda mesala bütün (word veya excl farketmez örnek olasun diye söylüyorum)dosyaları farklı kaydettiricem.atıyorum 30 dosya için.yani tek tek açmadan hepsine uygula diyebileceğim bir program var mı?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bunun için makro kaydet yöntemini kullanabilirsiniz. Araçlar-makro-yeni makro kaydeti tıklayın ve dosyayı farklı kaydedin daha sonra kaydı durdurun gerekli kodları elde edeceksiniz.

Bunun için makro kaydet yöntemini kullanabilirsiniz. Araçlar-makro-yeni makro kaydeti tıklayın ve dosyayı farklı kaydedin daha sonra kaydı durdurun gerekli kodları elde edeceksiniz.
özür dilerim anlayamadım.daha açık anlatabilirmisin.
bir klasörde ki atıyorum 100 dosya olsun bunların ismlerinin hepsi farklı.aynı anda nasıl bütün dosyalara önceden oluşturulmuş makroyu uygulatacağız.

Aradığınız şey linkteki gibi bir şey mi?

http://excel.web.tr/showthread.php?t=22627
yok benim istediğim tam olarak öyle birşey değil
şöyleki
şimdi benim bir makrom var.
bunu belirteceğim 90 veya 100 ayrı dosyaya uygulamak istiyorum.bu makroda dosyasını stilini değiştiryor ve sonunda web sayfası olarak kaydediyor.sonuçta benim bu makroyu diğer dosyalarada uygulayıp 90 tane ayrı htm sayfası elde etme lazım.bu bir seferlik olsa hepsini tek tek uygulayacağım ama bu devamlı olacak bir olay olduğu için böyle bir uygulamaya ihtiyacım var.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Türkçe
Revize etmek istediğiniz makroyu buraya ekleyin üzerinde çalışalım.