Bir metnin içerisinde diğer hücrelerden veri almak veya değiştirmek

Merhaba Arkadaşlar. Uzmanlarım bu soruyu yeni konu açarak yazmamı söyledi. ekte sunduğum örnekte. sayfa2 deki bilgileri diğer bir sayfada bir metnin arasına koymak istiyorum. ancak sayfa 2 deki bilgiler değiştiğinde diğer sayfalarda değişebilsin. ve hepsi tek bir hücrede olsun. böyle bir çalışma mümkünmü şayet örneği incelerseniz daha acıklayıcı olur tam anlatamamamış olabilirim.

Ekli dosyalar

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba Arkadaşlar. Uzmanlarım bu soruyu yeni konu açarak yazmamı söyledi. ekte sunduğum örnekte. sayfa2 deki bilgileri diğer bir sayfada bir metnin arasına koymak istiyorum. ancak sayfa 2 deki bilgiler değiştiğinde diğer sayfalarda değişebilsin. ve hepsi tek bir hücrede olsun. böyle bir çalışma mümkünmü şayet örneği incelerseniz daha acıklayıcı olur tam anlatamamamış olabilirim.
Merhaba,

Eki inceleyiniz..

.

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Ben örneği göstereyim siz devam edersiniz.

P38 hücresi :

Kod:
="Bu işlem altındaki imzanın, gösterdiği "&BİLGİLER!E8&" Nüfus Müdürlüğü'nden verilmiş "&TEXT(BİLGİLER!E9;"gg.aa.yyyy")&" tarih " & BİLGİLER!E8 & " kayıt " & BİLGİLER!B12 & " seri ve " & BİLGİLER!B13 & " numaralı fotoğraflı Nüfus Cüzdanına göre " & BİLGİLER!E1 & " ili " & BİLGİLER!E2 & " ilçesi " & BİLGİLER!E3 & " mahallesi " & BİLGİLER!E5 & " Cilt " & BİLGİLER!E6 & " aile sıra numaralarında nüfusa kayıtlı olup baba adı " & BİLGİLER!B8 & " ana adı " & BİLGİLER!B9 & " doğum tarihi " & TEXT(BİLGİLER!B11;"gg.aa.yyyy") & " doğum yeri " & BİLGİLER!B10 & " doğumlu ve okur yazar olduğunu söyleyen " & AE19 & " T.C. Kimlik Numaralı " & AV20 & " adlı kişiye ait olduğunu ve dairemde huzurumda imzaladığını onaylarım."

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
geç kalmışım :)