Bir Önceki Sayfadan Verileri Alma ( Çoklu İşlem )

Katılım
15 Ekim 2009
Mesajlar
93
Excel Vers. ve Dili
İş : Türkçe Excel 2010
Arkadaşlar;

"04.01.2016" sayfasındaki C26 Hücresindeki bir veriyi "05.01.2016" sayfasındaki C9 hücresine ='04.01.206'!C26:D26 şeklinde aktarıyorum. Aynı şekilde "05.01.2016" sayfasındaki C26 hücresindeki veriyi "06.01.2016" sayfasındaki deki C9 hücresine aktarmak istiyorum. Bu şekilde 260 sayfam var bu aktarmaları seri halde otomatik olarak yapabilecek bir formül, kod, makro var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

http://www.dosya.tc/server7/qo3n02/Kasa_2016-Deneme.rar.html
 
Katılım
31 Aralık 2014
Mesajlar
1,845
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Merhaba
Aşağıdaki gibi deneyin,

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
For a = 2 To Sheets.Count
Sheets(a).Name = Cells(a, "A")
If a > 2 Then Sheets(a).[c9].Value = Sheets(a - 1).[c26].Value
Next
End Sub
 
Son düzenleme:
Katılım
15 Ekim 2009
Mesajlar
93
Excel Vers. ve Dili
İş : Türkçe Excel 2010
Merhaba öncelikle cevap için teşekkürler;

Şehir dışında olduğum için teşekkür edemedim kusura bakmayın.

1. Makroyu değiştirdim harika oldu fakat kasayı her devir etmek istediğimizde " Sayfa İsimleri " sayfasındaki "A1" hücresini seçmemiz gerekiyor ya bu işlemi günlük kasa sayfalarına " Kasayı Devir Et " gibi bir buton koyarak yapılabilir mi?

2. Mesela 15.01.2016 tarihini değiştirip "A1" hücresini seçince sayfa ismini değiştirmiyor. Orjinal tablomda sayfa isimleri 260 adet yani yıl sonuna kadar gidiyor. Bu şekilde düzenlenmesi mümkün mü?
 
Son düzenleme:
Katılım
15 Ekim 2009
Mesajlar
93
Excel Vers. ve Dili
İş : Türkçe Excel 2010
Merhaba cevap yazamadığım için kusura bakmayın.

Dosya mükemmel bir şekilde çalışıyor işimi o kadar kolaylaştırdı ki. İlginiz emeğiniz çok teşekkür ederim.
 
Üst