Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir satırın ilk 2 hücresindeki seçime göre 3 hücrenin düşeyara ile gelmesi mümkün mü?
Seçtiğim isme göre bir sağ hücrede listelenen şehirlerin kısıtlanması mümkün mü?
Bütün şehirler listelenmeyip, seçtiğim isme karşılık gelen şehirler listelenecek.
Zor bir işlem midir?
Merhaba,
Yapmak istediğimi kulağımı tersten tutarak da olsa yaptım sanırım. Birazdan biter. Paylaşmak için can atıyorum açıkçası. Tek sorum bana gönderdiğiniz örnekte Table isimlendirmesini nerede kullandınız.
teşekkür ederim.
selam,
Table ismini direkt olarak düşeyara formülünde kullanacaktım. Demek ki bu formülü , diğer formüllerin arasına yazmayı unutmuşum.. Şöyle olacaktı : A11 de isim B11 de şehir yazdığını varsayarsak =DÜŞEYARA(A11&B11;Table;3;0) Kolay gelsin...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.