Bir Sayfadaki Verileri Diğer Sayfalara Belli Şartlara Göre Aktarma

kar67970

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
bazen 2010 TR, bazen de 2016 TR kullanıyorum. Şu an 2010 TR yüklü
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-07-2025
Hayırlı günler. " TÜKETİM MALZ." sayfasındaki makroyu aynen " Demirbaşlar " sayfasına siz değerli hocalarımızın yardımı ile uyarladım. Hepinize çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.

Şimdi ise " Demirbaşlar " sayfasındaki bütün demirbaşları olduğu gibi " Teslim Etme " ve " Teslim Alma " sayfalarına atmak istiyorum. Ancak bu iki sayfada sadece " Demirbaşlar " sayfasının ( G ) sütunundaki " NEREYE VERİLDİĞİ " sütunundaki verilerden, O2 " sütununa girilen SEÇİM' deki veriler yer alacak. Diğerleri ile ( A ) sütunundaki " DÜŞÜM YAPILAN " sütununda " Düşüm " bilgisi yer alan satırlar bu iki sayfada yer almayacak.

Dosyayı Makro İçerebilen Excel dosyası olarak yükleyemediğim için normal çalışma dosyası olarak yüklemek zorunda kaldım. Dosyayı makro dosyası olarak değiştirebilirsiniz.

Bana yardım ederseniz çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Not: Ekteki dosyanın Excel logosuna dikkat ederseniz, kocaman bir ( ! ) ünlem işareti var. Bunun anlamı ne oluyor, dosyanın formatında hataya mı işaret ediyor? Ancak çalışma sayfalarında veya dosyanın içeriğinde herhangi bir hata mesajı da verilmiyor.

Ekli dosyalar

ÖmerFaruk

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-64
1. Teslim Etme sayfanıza mevcut halinde ÜRÜN ORJİNAL NO alınmış. Ancak Demirbaş listenizde bunların hepsi birer tane. Teslim Etme sayfanızda bir demirbaşın sayısından bahsediyorsanız SİCİL NO ların mı alınması gerekli?
2. Teslim etme sayfanızda Demirbaş Eşya adı (C-F birleşmiş alan) kısmında Demirbaş sayfasındaki hangi Sütun yazlıacak?
3. Toplam Miktar nedir, kalan miktar nedir?

kar67970

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
bazen 2010 TR, bazen de 2016 TR kullanıyorum. Şu an 2010 TR yüklü
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
02-07-2025
Hocam hayırlı günler. Ben sizin gibi değerli hocalarımızın sayesinde, Allah'ın izniyle bu sorunu hallettim. Allah hepinizden razı olsun. bu forum sitesinden bu güne kadar mesaj atamıyordum. Sistemde sanırım bir sıkıntı yaşandı. Bu yüzden bu kadar geç kaldım. Özür dilerim. Allah'a emanet olun.