Merhabalar. Sizden bir ricam olacak ben şimdi depodan malzeme teslim ediyorum aynı malzemeyi bir kaç farklı parka gönderebiliyorum. Örneğin 4x2,5NYY KAbloyu hem test parkına hem test2 parkına gönderebiliyorum. Yada sadece test parkına 4x2,5NYY ve 4x4NYY Kablo gönderebiliyorum.Tabi malzemeler 1000çeşit belki daha bile fazladır. Parklarda sanıyorum 200den fazladır. Stok adlı excel de ben stoklarımın ne kadar kaldığını görebiliyorum ancak sürekli hakediş için nereye kime ne kadar malzeme vermişim bunu görmem gerekiyor. Bunun için 2. bir Parklar sayfası oluşturdum ve içine Giden kısmındakiler gibi bölümü oluşturdum özetle şunu yapmaya çalıştım ancak bir türlü beceremedim. Ben Stok kısmında ki malzemenin giden kısmında park adı bölünü benim parklar sayfamda ki parkları listeleyip ordan seçim yapmamı sağlayacak ve yan tarafına girdiğim bilgileride otomatik olarak parklar dosyasının içerisinde ki satır ve sütünlara işleyecek. Bunu yapmamdaki amaç hem ne kadar stoğum kaldığını bir dosyada görmek istiyorum hemde hangi parka ne kadar hangi malzemeden göndermişim onu görmek istiyorum. Örneğin ben stok dosyasını açtım yalnızca ve Çıkan Malzeme bölümünde Parkın adını parklar klasöründe olan TEST i seçtim (Nasıl seçtireceğimide bilmiyorum) ve yan tarafına devam ettim. Ben bu yan tarafına yazdığım bilgileri PARKLAR dosyasındaki sütun ve satırlara nasıl aktarabilirim. Dosyaları ek' te gönderiyorum. İlginiz ve alakanız için şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışamalar hepinize.
Bu arada çok özür dilerim. MS Excel 2010 Standart Sürüm üzerinde çalışmalar yapılmıştır.
Bu arada çok özür dilerim. MS Excel 2010 Standart Sürüm üzerinde çalışmalar yapılmıştır.
Ekli dosyalar
-
86.5 KB Görüntüleme: 17
-
64.8 KB Görüntüleme: 6
-
87.8 KB Görüntüleme: 6
Son düzenleme: