serif_007
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2019
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 16-07-2027
Arkadaşlar merhaba.
Bir excel tablom var bu tabloyu kullanana arkadaşlara kullanıcı adı ve şifre vererek giriş yapmalarını sağlıyorum. Bu tabloya giriş yapan kişinin ismi de resimde görüldüğü üzere Statusbar'da yazıyor. Bu Statusbarda yazan ismi örnek veriyorum b sütununa herhangi bir veri girildiğinde akabinde N sütununa karşılık gelen satıra yazmasını istiyorum. Örneğin;
bu kodu B sütununa veri girildiğinde C sütununa tarih yazması için kullanıyorum. Aynı şekilde B sütununa veri girildiğinde N sütununa Statusbar'daki Kullanıcının adını yazmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Bir excel tablom var bu tabloyu kullanana arkadaşlara kullanıcı adı ve şifre vererek giriş yapmalarını sağlıyorum. Bu tabloya giriş yapan kişinin ismi de resimde görüldüğü üzere Statusbar'da yazıyor. Bu Statusbarda yazan ismi örnek veriyorum b sütununa herhangi bir veri girildiğinde akabinde N sütununa karşılık gelen satıra yazmasını istiyorum. Örneğin;
Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Not Intersect(Target, [C1:C1048576]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "B") = Format(Now, "dd.mm.yyyy")
End Sub
Ekli dosyalar
-
994 bayt Görüntüleme: 8