bir sütundaki aynı numaralı faturaların toplamı

Excel Vers. ve Dili
2007Türkçe
günaydın herkese..ekte bulunan fatura sayfasındaki aynı fatura numaralı satırların toplam tutarını carı sayfasındaki tabloya tek kalem olarak tarih-fatura no ve tutar olarak nasıl alabilirim ???

Ekli dosyalar

• 29.9 KB Görüntüleme: 3
Excel Vers. ve Dili
2007Türkçe
çok sağolun

yaptığınız sayfa üzerinde bazı değişiklikler yaptım ben..daha doğrusu yapmak zorunda kaldım ...mesela o sayfada iskonto olmalıydı atlamışım..onu eklediğimde sonuçlar karıştı..
2.aslında ben yeni bir çalışma düzeni oturtmaya çalışıyorum kendime ve makro bilmediğimden ve excel bilgimin yetersiz kalmasından da sıkıntı yaşıyorum..hemen anlatayım ekteki dosyada yeni veriler ekledim..bizim hem müşterilerimiz hem tedarikçilerimiz var.aldığımız ve kestiğimiz faturaların vade takibini yapmam lazım..onun için sayfa ekledim birkaç müşteri sayfası ile beraber..ana sayfa sayfasında çağırdığım müşterinin sayfasının açılmasını istiyorum..vade listesinde ise diğer sayfalarda bulunan cari bölümündeki faturaları tek tek oraya atmalı vade tarihi sırasına göre..ve 10 gün kala renk değiştirmeli..hatta yapabilirsem ilerleyen zamanlarda bunları masa üstünde bir takvimde görmek istiyorum ama daha 100 fırın ekmek yemem lazım sanırımj :(..

bunlardan bağımsız olarak ta aylık gider tablosu var..ordada sıkıntı KDV olmaması ve müşteri bölmesinin bulunmaması ..çünkü ben onu beli bir firmanın işi için ialdığımız malzemeleri bir yerde toplamak içinde kullanmayı düşünüyorum...bunlar benim fikirlerim farklı fikirlerede açığım..

umarım imkansızı istemiyorumdur ve bana ilk yazdığınız cevaba pişman olmamışsınızdır :).şimdiden teşekkürler..

birde söylemeyi unuttum fatura ve cari sayfasındaki yoklar yüzünden toplamları göremiyorum ne yapabilirim..

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007Türkçe
tekrar sağolun yardımlarınız için..incelicem mutlaka güzeldir..bende isterim makroda olsun..ama cahillik zor işte :(..takıldığım yerde rahatsız ederim sizi yine..