Bir tablodan filtreleyerek yeni bir tablo olusturma ( YARDIM )

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2016 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26-12-2023
Arkadaslar selamlar.
Bir tablodan filtreleyerek baska bir sayfaya filtreledigim malzeme, isim gibi seylere ait verileri aktarabilir miyiz acaba?
Yani mesela bir tablo dusunun, Sutunlar sirasiyla sicil no, isim, tarih, birim, miktar, birim fiyat, tutar... Bu tablo butun bilgileri kapsiyor. Bu tablo icinden her sicil no icin ayri calisma sayfalari acip, bu sicil nolarin yaptigi butun hareketleri ana tablomuzdan bu kendileriyle ilgili sayfalardaki tabloya satir satir gecirmek istiyorum.
Bunu yapmak mumkun mudur? Mumkun ise de nasil yapabiliriz?
Yardimci olabilirseniz cok sevinecegim.
Tesekkurler...​

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
Arkadaslar selamlar.
Bir tablodan filtreleyerek baska bir sayfaya filtreledigim malzeme, isim gibi seylere ait verileri aktarabilir miyiz acaba?
Yani mesela bir tablo dusunun, Sutunlar sirasiyla sicil no, isim, tarih, birim, miktar, birim fiyat, tutar... Bu tablo butun bilgileri kapsiyor. Bu tablo icinden her sicil no icin ayri calisma sayfalari acip, bu sicil nolarin yaptigi butun hareketleri ana tablomuzdan bu kendileriyle ilgili sayfalardaki tabloya satir satir gecirmek istiyorum.
Bunu yapmak mumkun mudur? Mumkun ise de nasil yapabiliriz?
Yardimci olabilirseniz cok sevinecegim.
Tesekkurler...​
İstediğiniz Şeyi Yapmak Mümkün Örnek Bir Dosya Yuklerseniz diğer sayfalara atılacak bütün bilgilerin olduğu yardımcı olmaya calısırım.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2016 TR
26-12-2023
İstediğiniz Şeyi Yapmak Mümkün Örnek Bir Dosya Yuklerseniz diğer sayfalara atılacak bütün bilgilerin olduğu yardımcı olmaya calısırım.
Ornek dosya ekte,

Benim tam olarak yapmak istedigim sey;
"GUNLUK HAREKETLER" calisma sayfasindan "Kart No" sutununda yer alan ayri ayri kartlarin "Tarih", "Miktar" ve "Tutar" verilerini alip kart nolarin kendi adlarina acilmis calisma sayfalarindaki ilgili yerlere kopyalayarak siralamasi.
Yardimci olabilirseniz harika olacak :)
Tesekkurler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2016 TR
26-12-2023
Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.

Tesekkurler emekleriniz icin, en kisa zamanda inceleyeyip tekrar yorum yapacagim.
Hocam harikasin, inceledigim kadariyla tam benim istedigim.
Tablonun geri kallanini tamamlamak ve hatta ilerleyen zamanlarda baska tablolarda kullanma acisindan rica etsem kullandigin formullerini adim adim aciklayan bir anlatim yapabilir misin? Belki zahmetli olacak ama cok hayra gecer ben ve benim gibi acemiler icin.
Yapmazsan da canin sagolsun, tekrar tekrar tesekkurler :)

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Günlük hareketler sayfasında N sütunundaki formülle kart no'suna kaçıncı kez tekrarladığı saydırılarak yazıldı.
kart no sayfalarında; E2 hücresindeki kart no'su +satır()-7 ile elde edilen sayı nosu eklenerek elde edilen "524009042-1" gibi değer Günlük hareketler sayfasında N sütununda aratılarak bulunan satırın karşılığındaki tarih,miktar ve tutar değerleri tablolara yazdırıldı.
Yok olan değerin hata mesajı üretmemesi için formül "eğer(ehatalıysa" işlevi ile boş değere atandı.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010 & 2016 TR
26-12-2023
Merhaba;
Günlük hareketler sayfasında N sütunundaki formülle kart no'suna kaçıncı kez tekrarladığı saydırılarak yazıldı.
kart no sayfalarında; E2 hücresindeki kart no'su +satır()-7 ile elde edilen sayı nosu eklenerek elde edilen "524009042-1" gibi değer Günlük hareketler sayfasında N sütununda aratılarak bulunan satırın karşılığındaki tarih,miktar ve tutar değerleri tablolara yazdırıldı.
Yok olan değerin hata mesajı üretmemesi için formül "eğer(ehatalıysa" işlevi ile boş değere atandı.
İyi çalışmalar.
Sonsuz Tesekkurler...