bir tabloyu transpose olarak değiştirmek

Excel Vers. ve Dili
Office-2007,English
merhabalar arkadaşlar ekli dosyda de göreceğiniz üzere elimdeki tablonun satırlarının sütun sütunlarınında satır olarak güncellemek istiyorum. bu konu ile ilgili bir fonksiyonun olduğunu duymuştum ama bir türlü beceremedim. acil yardımlarınızı bekliyorum...çok teşekkürler

Ekli dosyalar

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
merhabalar arkadaşlar ekli dosyda de göreceğiniz üzere elimdeki tablonun satırlarının sütun sütunlarınında satır olarak güncellemek istiyorum. bu konu ile ilgili bir fonksiyonun olduğunu duymuştum ama bir türlü beceremedim. acil yardımlarınızı bekliyorum...çok teşekkürler
.

Dosyanız ekte.

.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office-2007,English
çok teşekkür ediyorum......açıklama yapmama notunuzu da okudum yalnız....rica etsem fonksiyonu nasıl kullanacağım konusunda da yardımcı olabilirmisiniz? çok acil olduğu için rica ediyorum...

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
çok teşekkür ediyorum......açıklama yapmama notunuzu da okudum yalnız....rica etsem fonksiyonu nasıl kullanacağım konusunda da yardımcı olabilirmisiniz? çok acil olduğu için rica ediyorum...
.

Transpose ederken; Transpose olmuş değerlerin yer alacağı ilk hücreden başlamak üzere Transpose edilen tablonun sütun sayısı kadar, satırı ve satır sayısı kadar sütunu seçili hale getirdikten sonra formül çubuğunda =TRANSPOSE( Tablonuzun Alanı) şeklinde girdikten sonra CTRL, SHIFT tuşları basılı iken, formülü ENTER ile girin.

.

Excel Vers. ve Dili
Office-2007,English
çok teşekkürler...arkadaşım....çok ama çok yardımcı oldun.....
iyi çalışmalar