Birbirine Bağlı Veri Doğrulama

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Sitede araştırdım ama çözüm bulamadım.
Birbirine Bağlı Veri doğrulama yaptığım zaman Excel Web Tr yazısı Excel_Web_Tr olarak değişiyor. Bu değişimi engellemek mümkün mü?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

Adlar için yönergeler
Hangi karakterlere izin verilmektedir? Adın ilk karakteri bir harf veya alt çizgi karakteri olmalıdır. Adda bulunan diğer karakterler harf, sayı, nokta ve alt çizgi karakterleri olabilir.

Adlar hücre başvuruları olabilir mi? Adlar Z$100 veya R1C1 gibi bir hücre başvurusu ile aynı olamazlar.

Birden fazla sözcük kullanılabilir mi? Evet, ancak boşluklar kabul edilmez. Alt çizgi karakterleri ve noktalar sözcük ayırıcı olarak kullanılabilir (örneğin, Satış_Vergi veya İlk.ÜçAy).

Kaç karakter kullanılabilir? Bir ad en fazla 255 karakter içerebilir.

Not Aralık için tanımlanan bir ad 253'ten daha fazla karakter içerirse, bu adı Ad kutusundan seçemezsiniz.

Adlar büyük/küçük harfe duyarlı mıdır? Adlar büyük ve küçük harf içerebilirler. Microsoft Excel, adlarda büyük ve küçük harf karakterler arasında ayırım yapmaz. Örneğin, Satışlar adını oluşturup sonra da aynı çalışma kitabında SATIŞLAR adını oluşturursanız, ikinci ad birincisinin yerini alır.
excel yardımdan alıntıdır.

sorununuzun çözümü başka türlü bulunabilir, örnek dosya ekleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Uzmanamale Üstadım;
Yurttaş uzmanımın Bu konuda ki çalışmaları sitede mevcut. Hepsini indirdim. Hiçbirinde yukarıda bahsettiğim alt çizgi olayı yoktur.
Ekli dosyada Hesap kodları var. Amacım gelen ödenek tutarlarını ilgili koduna yazıp kayıt etmek.

Ekli dosyalar