herkese selmalr, öncelikle böylesine faydalı bir site yaptığınızdan ötürü yapanlara ve emeği geçen herkese tşk edrim. Ben daha evvelden hiçbir bilmezken formunuz sayesinden hasbel kader bişiler öğrendim ama dediğim gibi acemi olduğumdan daha öte gidemedim.istediğim şu personelllerin işlerini yazıyorum önce aylık olarak hazırlıyorum sonrada bu aylık olarak hazırladığım dosyadan günlük olarak hergün ayrı ayrı çıkarmak ve bu çıkardığım günlük dosyaları bir birime faxlamak.bende olan dosyalar 1- personel bilgisi 2- aylık işler bilgisi 3- fax bilgisi 4 günlük iş bilgisi. aylık işlerden o güne ait servis noları satırın karşısındaki sicilleri günlük olan sayfda yazacak yani aylık sayfasında ogüne ait değerlerin solundaki sicil nolarını günlükte ki servi nolarının karşısına yazacak SM , Öİ, Yİ yazanlarıda sm yazanları kaç tane varsa sicil aralarına - işareti koyup sosyal izinler bölümüne yazacak Yİ yazanları aynı sekilde yıllık izinlere Öİ yazanlarıda ölüm izinine yazacak H olanları hasta yerine T yazanlarıda hafta tatiline yazacak bu aylıktan günlüğe olan kısmı günlükte ise gelen sicilleri personel dosyasından bakıp yanınA isimlerini yazacak. fax dosyası ise akbil kısımında olan servis nolarının karşısındaki sicili fax dosyasının içindeki servisin içine yazacak sm leri sm ye yi leri senelik izine yazacak biliyorum çok şey istedim ama mecbur kaldım sizleri meşgül ettiğim için özür diler yardımlarınız için şimdiden tşk ederim