aranıza yeni katıldım.
aynı anda birden çok excel sayfası açık kalsın istiyorum ama birini açtığımda
diğeri kapanıyor.
sebebi ayarla ilgili olabilir mi
acaba...
Sağlam bir antivirüs programı ile sisteminizi tarayın. Zira excel'in kendi üzerinde bu tür bir ayar olduğunu hiç duymadım. Sisteminize makro virisü bulaşmış olabilir.
yeni sayfa açtıkça kitap 1 kitap 2 şeklinde mevcut sayfanın ismi değişiyor.
yanyana aynı anda iki sayfa açamıyorum.
word belgesi açtığımda böyle bir sorun olmuyor mesela.
acaba bir virüs mü yoksa basit bir nedeni olabilir mi, düzeltemiyorum.
bu durum çalışmamı ciddi şekilde engelliyor.................
sağolun kolay gelsin
Öncelikle aşağıdaki işlemi bir deneyin. Bilgisayarınızda sol alt köşede olan "BAŞLAT" yazısına fare ile sağ tuş yapıp, "Özellikler" i seçin. "Görev Çubuğu" sekmesini seçin. "Benzer görev çubuğu öğelerini gurupla" yazısının yanında çentik var ise kaldırarak tekrar deneyin. Sorununuz çözülmedi ise dediğim gibi bir antivirüs programı ile sisteminizi taratın. Yalnız son mesajınızda belirtiğiniz üzere yukarıdaki işlem probleminizi çözecektir sanıyorum.
Eğer çözmez ise, Kaspersky'yi tavsiye ederim. Nod32'de olabilir.
Aynı sorundan bende muzdaribim. Bunun bir virus ile de alakalı oldugunu düşünmüyorum. Sorunu şöyle izah edeyim :
Aynı anda 4-5 tane farklı excel dosyası açık hepsi simge durumunda iken hepsini ekrana getiiyorum ancak birisini simge durumuna küçülttüğümde hepsi simge durumuna geçiyor. aynı anda 2 monitor kullandığım için bi monitorde 1 belgeyi diğerinde de diğer belgeyi görüntülemek istiyorum. Fakat anladığım kadarıyla Excel 2007 de bütün belgeler tek bi pencere hiyerarşisinde duruyor.
Yukarıda bahsedilenlerin tamamınıda denedim. bu konuda fikri veya bilgisi olan varsa yardımı beni buyuk dertten kurtaracak.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.