Merhabalar,
1- Aşağıdaki formülü birleştirilmiş hücrelere nasıl uyarlamam gerek ayrıca sonunda formunuz yazdırıldı mesajı eklemek istiyorum.
Sub temizle()
ActiveSheet.PrintOut
For Each hucre In [a1:e50]
If hucre <> Formula Then hucre.ClearContents
Next
End Sub
2- Aşağıdaki makroda formülleri ve nesneleri (butonları) silip değerler kalacak şekilde w10 ve f9 daki (f9 a formülle değer geliyor) değerleri birleştirerek çalışma sayfası olarak kaydetmek istiyorum.
Sub Farklı_Kaydet()
Application.ScreenUpdating = False
Sheets("SİPARİŞ FORMU").Copy
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\Users\satinalma\Desktop\ÇALIŞMALAR\Yeni klasör\" & Range("W10") & ".xlsx"
ActiveWindow.Close
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
3- Bu iki makroyu tek macro yapabilir miyiz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
1- Aşağıdaki formülü birleştirilmiş hücrelere nasıl uyarlamam gerek ayrıca sonunda formunuz yazdırıldı mesajı eklemek istiyorum.
Sub temizle()
ActiveSheet.PrintOut
For Each hucre In [a1:e50]
If hucre <> Formula Then hucre.ClearContents
Next
End Sub
2- Aşağıdaki makroda formülleri ve nesneleri (butonları) silip değerler kalacak şekilde w10 ve f9 daki (f9 a formülle değer geliyor) değerleri birleştirerek çalışma sayfası olarak kaydetmek istiyorum.
Sub Farklı_Kaydet()
Application.ScreenUpdating = False
Sheets("SİPARİŞ FORMU").Copy
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:="C:\Users\satinalma\Desktop\ÇALIŞMALAR\Yeni klasör\" & Range("W10") & ".xlsx"
ActiveWindow.Close
Application.ScreenUpdating = True
End Sub
3- Bu iki makroyu tek macro yapabilir miyiz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.