Birleştirilmiş hücrelerde formul uygulama

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Merhaba arkadaşlar..
Arama yaptığım halde bulamadığım bir konuda yardım almak istiyorum.
Günlük kasa raporları için hazırlanan excel belgesınde alanlar satır genısletmek yerıne birleştirme ile oluşturulmuş.
benden günlük kasa devreden bakıye,giriş,çikiş ve kasada kalanı aylık raporlama ıstenıyor.
Bunun ucunde aylık kasa rapor belgesı ıcerısınde sayflar arası formul uygulamak ıstedım.ancak formullerı erlestırdıgımde #DEĞER! htası verıyor. tahminimce birleştirilmş alanlar nedenıyle bu hatayı verıyor.
Bunun bir çözümü var mıdır?
Birleştirilmiş satırlarda formul kullanılabilir mi?
Veya baska bır nedenden dolayı mı bu hata verılıyor?

Tesekkür ederim.

Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
sekme adıyla mı iligil diyorsunuz?
Denedim ama sonuç aynı..

değer hatasının formulu böyle gorunuyor
='2.GÜN'!N39:W40

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Bu şekilde sorunuzu anlamak çok zor, küçük bir örnek eklermisiniz..

='2.GÜN'!N39:W40 formülde bir hücrenin değerini almak istiyorsunuz sanırım. birleştirmiş hücreler belli bir alandan oluşsada üzerinde gelindiğinde tek hücre olarak gözükür. Hangi hücre olduğunu kontrol ederek formülü giriniz..

='2.GÜN'!N39 gibi..

.

Son düzenleme:

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
sekme adıyla mı iligil diyorsunuz?
Denedim ama sonuç aynı..

değer hatasının formulu böyle gorunuyor
='2.GÜN'!N39:W40
merhaba
sayfa adında boşluk varsa yazdığınız formül =2.GÜN'!N39:W40 şeklini alır ve #DEĞER! hatası verir.
boşluk yoksa =2.GÜN'!N39 bu şekilde olacaktır.
örnek: "benim sayfam" veya " benim_sayfam" yerine "benim_sayfam" şeklinde olmalıdır.
ilkinde arada boşluk vardır, 2.de ise en başta boşluk vardır, farketmiyorsunuzdur.

sayfa adında boşluk varsa birleştirilmiş hücrelerin yanyana olması ile altalta olması arasında da fark vardır.
yukarıdaki linkteki dosyayı akşam yerine eklerim, ne demek istediğimi ozaman daha iyi anlarsınız.