bölmeleri dondurda problem var

Excel Vers. ve Dili
2003
kusura bakmayın öncelikle bu günlerde sık soru soruyorum... bölmeleri dondur diyorum ama sayfanın ortasından dondurmaya başlıyor benim istediğim ise sadece a sütununu dondursun geri kalanı normal olsundu... a sütununu seçincede olmuyor, a sütunundan bir kaç hücre seçincede bukez pasif kalıyor ama hücreleri dondurmuş görünüyor, bu benim bilgisayarımdaki bir hatamı yoksa arada yapmayı unuttuğum birşeymi var...

Ekli dosyayı görüntüle örnek.xls

Son düzenleme:

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
kusura bakmayın öncelikle bu günlerde sık soru soruyorum... bölmeleri dondur diyorum ama sayfanın ortasından dondurmaya başlıyor benim istediğim ise sadece a sütununu dondursun geri kalanı normal olsundu... a sütununu seçincede olmuyor, a sütunundan bir kaç hücre seçincede bukez pasif kalıyor ama hücreleri dondurmuş görünüyor, bu benim bilgisayarımdaki bir hatamı yoksa arada yapmayı unuttuğum birşeymi var...
merhaba

şimdiye kadar toplam 3 konu açmış 5 mesajınız var.
sık soru sormuyorsunuz, aksine izleyicisiniz.
foruma daha sık katılım sağlamanızı bekliyoruz.

a sütununu sabitlemek istiyorsanız b sütununu seçin, 1 satırı sabit tutmak istiyorsanız 2. satırı seçin.
yani, seçtiğiniz satırın üstü veya sütunun solu sabitlenecektir, seçtiğiniz değil.

Excel Vers. ve Dili
2003
çooook teşekkürler vaybee ... bu kadar zaman bölmeleri dondur dedim şimdiye kadar sorunum olmamıştı meğer hep balına tuturmuşum bu problem başıma gelmese bunu bilmeyecektim ALLAH sendende razı olsun Uzmanamele çok teşekkürler...