Böyle bir filtreleme olur mu?

Excel Vers. ve Dili
2003
Merhaba üstadlar. liste ve yapılacaklar isminde 2 sayfa var. Liste sayfasında tarihi kendim değiştiriyorum. Benim yapmak istediğim mesela liste sayfasında 17.11.2007 tarihli olanlar 1 ay sonra yapılacaklar sayfasında 17.12.2007 sayfasında görünmesi yani liste sayfasındaki tarihden tam 1 ay geçince yapılacaklar sayfasında yer alması. Örnek dosyayı ekliyorum... Yardımcı olusanız sevinirim..

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

İstediğiniz şu şekilde olabilir. Dosyanın açılışına yazılacak kodla liste sayfanızdaki tarihler kontrol edilir ve yapılacaklar sayfasında olmayıpta üzerinden belirli bir gün geçmiş veriler otomatik olarak yapılacaklar sayfasına aktarılabilir.

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz. Dosyayı açtığınızda liste sayfasındaki tarihlere 1 ay eklenir ve dosyayı açtığınız günün tarihi ile karşılaştırılır. Eğer veriler uyumlu ise yapılacaklar sayfasına aktarılır. Umarım faydası olur.

Excel Vers. ve Dili
2003
üstadım eline sağlık gerçekten tam istediğim gibi çok tşkler. yalnız aklıma bişii takıldı tarih değiştiğinde yapılacaklar sayfasındaki verilerde o günün tarihine göre değişecek dimi yani benim silmeme gerek yok ?

Excel Vers. ve Dili
2003
Sayın COST_CONTROL, yaptığınız örnek çok iyi fakat aradan 1 gün geçti şu komutta hata gösteriyor;
TARİH = DateAdd("m", 1, Cells(X, "F"))
Bu neden olabilir

Excel Vers. ve Dili
2003
kendi taploma uyguladığım zaman tarih sorunu veriyor neden?