Bordro Programı

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2007 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
06-10-2024
ARKADAÞLAR ELİNİZDE EXCEL'DE YAZILMIÞ GÜZEL BİR BORDRO PROGRAMI VARMI VARSA BİR ATAÇLAYIN SİZE ZAHMET

BİRSÜRE Ã?NCE BİRAZ UÐRAÞMIÞTIM AMA EKSİKLERİ BAYAÐI VAR.ARKADAÞLAR İLGİLENİRLERSE GELİÞTİREBİLİRLER.GELİÞTİRİRLERSE BENDE FAYDALANIRIM.(TABİ GELİÞTİRMEYE DEÐER GÃ?RÜRLERSE)
BU SAÐLIK PERSONELİ NÃ?BETLERİ İLE İLGİLİ.MAAÞ BORDROSU İLE İLGİLİ OLANI ADMİN HÜSEYİN E MAİLLEDİM.YAYINLANMAYA UYGUN GÃ?RÜRSE SİZLERDE BAKABİLİRSİNİZ.
BU ARADA YENİ KAYIT OLDUM.ÇOK FAYDALI OLACAÐINI DÜÞÜNÜYORUM.

Bordro Programı

Memur Maaş Bordro programı göderecektim ama boyut büyük geldi e-mailini ver atayım.

$$$= D - i - c - A - p - R - i - O =$$$

herkese slm

excelde yapılmış bordro programı arayanlar için aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. Yanlız rar olrak sıkıştırıldığından pc nizde winrar programı olması gerekebilir. Winzip içini boş görüyor.
Not:14 günlük farklarda hata olabilir.

www.turkmeteor.com

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
Sayın salih0621,
bilgi için teşekkürler.
Sayfaya girdiğimde epey bir bakındıktan sonra bu programın linkini gördüğüm için bir ilave bilginin faydası olur diye düşündüm.
Yukarıdaki linke tıklayarak girdiğiniz ana sayfada sol bölümde menünün altında yer alıyor program.
Ben indirmedim. Sadece yerini belirteyim dedim. :hey:

Selam
Elimde bir kaçyıldır çalıştığım excelde yapılmış bir maaş bordrosu var bordro, konusunda 25 yıllık bir geçmişim var,yaptığım bordro çeşitli okul ve kurumlarca halen kullanılmakta , kendi kurumumda da kullanmaktayım şimdiye kadar bir sorun çıkmadı, ayrıca YTL ve kuruş sorunları da halledilmiş durumda fakat bordro dasyasını bir türlü gönderemiyorum,nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olursanız göndermeye çalışacağım iyi günler

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Mesajınızı yazdıktan sonra sayfanın en altındaki "özinleme" butonuna basın,yine çıkan sayfanın en altındaki "bir ataç ekle" butonuna basın çıkan sayfadada "gözat" butonu ile dosyayı ekledikten sonra "gönder" butonuna basarak dosyanızı ekleyebilirsiniz. Eğer dosyanın kapasitesi fazla ise sıkıştırarak eklersiniz.

Malesef gönderemedim,ataç boyutu çok büyük azami boyut 256 KB mesajı geliyor dosyayı epeyce budamama rağmen sıkıştırılmış hali 488 KB bilemiyorum başka bir çözümü varmı.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyayı admin Hüseyin beye gerekli açıklamarıda yazarak e-mail ile gönderin. Hüseyin bey gerekli eklemeyi yapacaktır. admin@excel.web.tr

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
X

xxrt

Misafir
Sayın osan003, Koskacaman bir personel ordusu.Çok Güzel bir çalışma yaralanacağım.YTL Uygun olmasıda güzel.Elinize Sağlık

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 SP1 Ingilizce
osan003' Alıntı:
Maaş bordrosu dosyasını Hüseyin Beye gönderdim

Günaydın :hey:

Çok emek verilmiş ve üzerinde uğraşılmış çok güzel bir çalışma.Elinize sağlık.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 İng.
Gerçekten çook güzel bir çalışma, Emeğinize ve Elinize sağlık