Boş hücreleri ( tüm boş hücreleri değil üzerindeki hücre dolu ise) başka sayfada sıralamayı nasıl yaparız. boş hücrelerin satır sutun numarasını yazacak.
Formüllü olursa daha iyi olur en azından öğrenmiş olurum macro olursa bir değişiklik esnasında tekrar size başvurmak zorunda kalırımküçük bir dosya ekledim. Yardımınız için teşekkür ederim.
Yapmış olduğunuz tam benim istediğim gibi. Elinize sağlık. Sizin formüldeki sayfa numarasını ve hücre numarasını değiştiğimde formül çalışmıyor anlamadım... Dosya büyük olmasa gönderecem.
Ayrıca formülü dizi formülüne çevirmeniz gerekir. Formülü hücreye yazdıktan sonra direk entera basmadan ctrl shift enter tuş kombinasyonu ile formülün girişini tamamlayınız. Bu işlemi yaptıktan sonra formülün başına ve sonuna { } ayıraçları otomatik eklenecektir.
Dizi formülüne çevirdikten sonra alt satırlara kopyalarsınız..
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.