boş hücreleri seçemiyorum

Excel Vers. ve Dili
excel2007 türkçe
iyi günler ekteki dosyada bir tablom var ve boş hücreleri 0 ile doldurmak istiyorum f5 tuşuna basıp boşlukları seçtiğimde "hiçbir hücre bulunamadı" diyor. neden olabilir? nasıl çözebilirim?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Dosyanızı inceledim, zannediyorum bu problem hücrelerin boş olmamasından kaynaklanıyor. Excel boş hücre olarak ya hiç değer girilmemiş yada içeriği temizlenmiş hücreleri algılıyor. Örnek olarak bir hücreye aşağıdaki ="" formülünü uygulayıp daha sonra kopyala değerleri yapıştır diyelim. Sonuç olarak hücre içeriği boş görünecektir ama boş değildir. Ben bu durumu şöyle aştım. Boş hücreleri aradığım aralığı seçip bul-değiştirden aranan kısmını boş geçip yeni değer kısmına özel bir karakter girdim (örnek olarak @ veya #). Daha sonra tümünü değiştir diyerek değişikliği yaptım. Daha sonra aranan kısmına özel karakteri girip yeni değer kısmını boş bıraktım ve tümünü değiştir dedim. İlgili hücrelerin içeriklerinin temizlenmiş olduğunu gördüm.
Daha kolay bir çözümü de olabilir belki ama şimdilik bunu buldum.

Excel Vers. ve Dili
excel2007 türkçe
çok teşekkür ederim yeterince işimi gördü. çok sağolun..

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

İlgili aralığı seçin. Değiştir menüsünü kullanarak ilk kutucuğu boş bırakın. İkinci kutucuğa 0 (sıfır) yazıp tümünü değiştir tuşuna basın.

Excel Vers. ve Dili
excel2007 türkçe
tekrar çok teşekkür ederim sağolun varolun