Boş Satırları Gizle ve Yazdır

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Öncelikle herkese merhabalar.Ben forumu bayağı gezdim ama aradığım işlemi bir türlü bulamadım.Benim sorunum ekte gönderdiğim ödeme emri belgesinde bulunan A64 ile A85 hücrelerinden değeri sıfır olan veya boş olanların satırlarını gizleyecek (örneğin A70 hücresinin değeri 0 veya boşsa o satır komple gizlenecek),A52:AA122 aralığından 3 adet yazdıracak yazdırdıktan sonra gizli satırları tekrar açacak butona bağlanmış bir makro.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Örnek dosyayı ekte gönderiyor yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Kod:
Sub gizle()
Application.ScreenUpdating = False
For i = 64 To 85
If Cells(i, 1) = "" Or Cells(i, 1) = 0 Then Cells(i, 1).EntireRow.Hidden = True
Next
ActiveSheet.PageSetup.PrintArea = "$A$52:$AA$122"
ActiveWindow.SelectedSheets.PrintOut Copies:=3
Range("A64:A85").EntireRow.Hidden = False
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Zafer Bey ilginize çok teşekkür ederim.Verdiğiniz kodlar tam istediğim işi yapıyor.Affınıza sığınarak bir şey daha soracağım.Bu butonu diğer çalışma sayfasına (YAZDIR) koyunca istediğim aralığı yani bir önceki sorumdaki aralıkları yazdırmıyor.Bu konudada yardım ederseniz çok sevinirim.Örnek dosya ektedir.

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Kod:
Sub gizle()
Application.ScreenUpdating = False
Set s1 = Sheets("ödemeemri")
For i = 64 To 85
If s1.Cells(i, 1) = "" Or s1.Cells(i, 1) = 0 Then s1.Cells(i, 1).EntireRow.Hidden = True
Next
s1.PageSetup.PrintArea = "$A$52:$AA$122"
s1.PrintOut Copies:=3
s1.Range("A64:A85").EntireRow.Hidden = False

End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Zafer Bey yardımlarınız için çok teşekkür ederim.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.Benim sorunum çözüldü sayenizde.