bosluk doldurma

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 tr
Burada yapmaya çalıştığım A tablosundaki boşlukları formül kullanarak sağ taraftaki örnekte olduğu gibi boşlukları doldurmak istiyorum.
yapmaya çalıştığımı verdiğim örnekte mavi yazı tipiyle örnekledim.yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
Selamlar Hocam..
Bir soru da benden..
P2 den P2000 kadar olan sütunda bir Eğersay formülü var...
Araya giren veriler bazen çeşitli yerlerde boşluk bırakıyor ve toplam hatası veriyor.
P sütun aralarından silinen boşluklara formülleri nasıl kopyalarız..
P ye gelene kadar sütunlarda veri bir önceki sayfadan geliyor.ama P deki bazı sıraların formüllerini siliyor.
aynı mantıkla Git düğmesinde Formülleri denedim ama yapamadım.
ilgilenirsenzi sevinirim.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Selamlar Hocam..
Bir soru da benden..
P2 den P2000 kadar olan sütunda bir Eğersay formülü var...
Araya giren veriler bazen çeşitli yerlerde boşluk bırakıyor ve toplam hatası veriyor.
P sütun aralarından silinen boşluklara formülleri nasıl kopyalarız..
P ye gelene kadar sütunlarda veri bir önceki sayfadan geliyor.ama P deki bazı sıraların formüllerini siliyor.
aynı mantıkla Git düğmesinde Formülleri denedim ama yapamadım.
ilgilenirsenzi sevinirim.
Sn. Altay sorunuzu tam anlayamadım. Bahsettiğiniz boşluğu kopyalayıp kaybetmek istediğiniz alanı seçiniz ve ctrl h yaparak aranan değere bu boşluğu yapıştırın ve hepsini değiştire tıklayın. Çözüm olmazsa küçük bir örnek ekleyin üzerinden gidelim.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 tr
birde cw...cu......vs ye yazılan formüller var.ne işe yarar bilmiyorum ama onlarında korunması gerekirmi bilmem...
Yani kısacası formumuzda Hazirandan gelen verilerin H ya kadar olan ve 5000 kadar olan kısmı
veri sayfasına aktarılsa galiba sorunum çözülür diye düşünüyorum....
Unutmadan bir şey daha eklesem mi bilmiyorum ama Form kısmımızda bulunan Combobox ta 11 haneli TC numarasına zorlansın diye istemiştim arkadaşlar yaptılar lakin 11 den az yazıldığıda uyarı veriyor ama 11 rakamdan sonra dilediğin kadar yaz uyarı yok..ona da bir bakarmısınız

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
Sn. Altay, uykusuzlukdan mıdır bilmiyorum ama sorununuzu anlayamadım. Gerçi anlasamda çözebileceğimi sanmıyorum, bilgim yetmez:) Size tavsiyem yeni konu açarak dosya ekleyiniz. Mutlaka yardımcı olan birisi olur.