Bozuk Excel Dosyalarini Kurtarma

Herhangi bir sebepten dolayı bozulmuş, zarar görmüş excel dosyalarını önemli ölçüde kuratama programı. Dosya boyutu 5 mb dan büyük olduğu için buradan gönderemiyorum. Verdiğim linki incelemenizi tavsiye ederim. Sitede ayrıca access , word, outlook gibi dosyalar içinde program bulunmaktadır. Siteden demoları indirebilirsiniz.

http://www.cimaware.com/main/download/

Son düzenleme:
Program dosyaları 7 adımda kurtarıyor. Sizin için adımları resimli olarak word dosyasında hazırladım. Zaten programı açtığınızda programın kolay olduğunu göreceksiniz. Programın çoklu kurtarma seçenekleri de bulunmakta. Demo olduğu için birçok özelliği ve 1-2 dosyadan fazla kullanılamaktadır.

Excel Vers. ve Dili
2010 Türkçe
Bozuk Excel Dosyalar

Ellerine Sağlık Güzel bir şeye benziyor deniyeceğim.

Excel Vers. ve Dili
office 2000
Özür Dilerim GeçKaldım Galiba
Müşteri Kayıt'larını Tuttuğum.Excel Uzantılı Olan Dosya'larımın Bi Kaç Tane'si Bozulmuş.
Burada Program Var Ama.Zaman Aşımına Uğramış.
Terkar Yardımcı Olmanız Rica Ediyorum...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE EXEL 2007
bu sorunu çözüme kavuşturabilecek bi arkadaşımız yok mu?

Excel Vers. ve Dili
2o16, türkçe
Bozuk Excel dosya Onarimi

arkadaslar gecen sene bu zamanlar yanlislikla hard diske format atmistim. ofice 2007 excel dosyami geri getirmeyi basardim. yalniz aclisita sorun veriyor.. her ne yaptiysam beceremedim. aranizda bu dosyayi tamir edebilecek biri var mi acaba.. ? (Sifre:19741936)

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
arkadaşlar hasar görmüş dosyamı onarılmasına yardım edecek biri varmı ? Çok makbule geçecek

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
Zor durumdayımm

Hasar görmüş dosyamın onarılmasına yardım edecek bir arkadaş varmı ,çok makbule geçecek. Dosya şifresi : nina

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2002 TÜRKÇE
Sayın. zipir123 önce ilgin için teşekkür ederim ,sağolasın....
Aynı işlemi ben yapmıştım yani aynı şeyi yapmışız ben daha fazla bir kurtarım istemiştim ,ama tekrar söylüyorum ilgin için teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Arkadaşlar merhaba,
Benim bilgi girdiğim bir excel dosyam açılırken hata veriyor. Epey bir deneme yaptım ama bir türlü açamadım.
Bir arkadaşımızın foruma yazdığı http://www.cimaware.com/excelfix.html sayfasındaki programıda kullandım ama maalesef çözüm olmadı. Dosya boyutu 187 KB fakat içini açtığımda hiçbirşey gözükmüyor.

Konu ile ilgili acil yardıma ihtiyacım var. Konu hakkında daha önce deneyimi olan biri bana yardımcı olur mu?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2019 TR-EN 64 Bit
Merhaba,

Ekteki dosyayı yanlışlıkla sildim
Easy Recovery Dosya kurtarma programı ile geri aldım yalnız dosya bozulmuş bir şekilde geldi.
Önerdiğiniz programı kullandım sonuçta bir değişiklik olmadı.
Acaba bu dosyayı tekrar eski haline döndürebilirmiyiz.

Ekli dosyalar