Bu dosyayı nasıl aktif edebilirim yardım lütfen !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Excel Vers. ve Dili
2010
Arkadaşlar herkese merhaba
Bir konu hakkında yardımınızı isteyecektim. Ekte gönderdiğim dosyada sol taraftaki tabloya girdiğim verilerin yandaki (sağdaki) tabloya otomatik olarak alt alta kayıt yapmasını istiyorum. Sağdaki büyük tablo sayfa2 de olursa daha iyi olur. Macro ile veya excelde. Hangisi olursa olsun.
Aynı zamanda büyük tabloda tarihe göre grupladığımda da tarih tarih adet ve tutar toplamları vermeli.
Böyle birşey mümkünmü acaba?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhaba;
Eki inceleyin.
İyi çalışmalar.
merhaba
yardımların için çok teşekkürler. Gerçekten çok güzel bir çelışma olmuş. sana zahmet olmıcaksa ben bu çalışmayı sonradan değiştirerek ekteki şeklini verdim. açıklamaları da dosyanın içinde. bi bakıp değerlendirirmisin?
teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010
Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
İyi çalışmalar.
Hocam çok ciddiyim süper bir adamsın. Tam da istediğim gibi olmuş. Allah senden razı olsun. Gerçekten çok güzel bir çalışma neticelendirdin. Minnettarım. Çok teşekkür ederim.

Sadece bi eksiklik değil de olsa iyi olur şeklinde birşey sorucam. Tablo 3 teki açık mavi kısma tarihi giriyoruz ya. Oraya rapor_detay daki Tablo 2 e girilen tarihlerden seçim yapabilir miyiz?

Excel Vers. ve Dili
2010
Hocam valla 1 numarasın. Çok teşekkür ederim yardımların için. Beni büyük bir yükten kurtardın. Allah senden razı olsun. Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...