Bu rakamlardaki problem nedir?

Excel Vers. ve Dili
2007
Bir siteden rakamları excele kopyaladığımda son hanelerini yok edip 0 yapıyor.

Not pade kaydedip buradan bul değiştir yapıp araya / işareti koyuyorum. sonra excele aktarıp / ördüğü yerde ayırıp, ayrılan rakamları birleştir yaparsam anca ozaman rakamı tam şekilde excele aktarmış oluyorum. Fakat
Rakam hatalı oluyor. Eğer hatayı gider yapıp sayıya çevir dersem gene 0a yuvarlıyor son rakamı.
Şayet ignore error yaparsam çift tıklayana kadar problem yok. Çift tıklarsam gene 0a yuvarlıyor . Not padde bir örnek rakam gönderiyorum. yardımcı olabilir misniiz

Ekli dosyalar

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
Bir siteden rakamları excele kopyaladığımda son hanelerini yok edip 0 yapıyor.

Not pade kaydedip buradan bul değiştir yapıp araya / işareti koyuyorum. sonra excele aktarıp / ördüğü yerde ayırıp, ayrılan rakamları birleştir yaparsam anca ozaman rakamı tam şekilde excele aktarmış oluyorum. Fakat
Rakam hatalı oluyor. Eğer hatayı gider yapıp sayıya çevir dersem gene 0a yuvarlıyor son rakamı.
Şayet ignore error yaparsam çift tıklayana kadar problem yok. Çift tıklarsam gene 0a yuvarlıyor . Not padde bir örnek rakam gönderiyorum. yardımcı olabilir misniiz
Merhaba
Girdiğiniz rakamlar 15 haneden büyük ise excel son rakamları sıfır olarak algılar.
METİN olarak biçimlendirerek girmelisiniz.

Excel Vers. ve Dili
2007
Rutin bir iş yaparken bir anda böyle bir farklılık olunca
sistemin bize bir oyunu olarak düşünmekteydim
Meğer Barkod dediğimiz bu rakamların basamak sayısı artmış.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.