bu user forum hakkında yrdım...

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
merhaba hocalarım, eketekı dosyada renkerı bırbırılerı ıle aynı olan textboxlara yazılan degerlerın toplamını formda bulunan A B C D... satırlarına toplamını yazmak mumkunmu ?

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
kardesım ellerıne saglık olmus walla

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
hocam musaıtsen bır sey daha sormak ısterım ama olurmu acaba

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
hocam ekte gondermıs oldugum bır ornek var, soyle ozetlım sırkette 1 pc yı kullanan bırden fazla kullanıcı var ve herkes kendı sıfresını gırerek pc nobetınde acıyor. fakat benım sıfremı bırılerı bulmus (arkadaslarıda bagzıları) bende pc benım komutum ıle acıldıgında karsısına bu uyarının cıkmasını ıstıyorum hanı bıraz korkutmak babında.sankı bilgi işlem onu takıp edıyormus gıbı dusunmasını saglamak ıstıyorum kı bır daha benım komutumu acmasın.excel kendılıgınden acılsın exceldekı userform otomatık olarak ekranın ortasına gelsın ama excel sayfası gorunmesın sadece userform gorunsun ıstıyorum ne dersınız olabılırmı???

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
dosyayı eklemeyı unuttum pardon :)

dosyayı eklemeyı unuttum pardon :)

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
hocam cok guzel olmus fakat bana su makrolar etkınlestırılsınmı sorusunu sormadan dırekt acılsa, bırde bu kadar buyuk olmasa...aslında tam ekran nasıl yaptın onuda anlamadım :)

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
şaban bey anlayamadım ama ....... derken ...

S

Skorpiyon

Misafir
Kusura bakmayın. Sorunuza cevap verilmiş, bende yanlışlıkla araya girmiş bulundum. O yüzden mesajı kaldırdım. Açıklama yazmayı unutmuşum.

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
şaban hocam 9. msaja ıstınaden 11 mesajda bır sey ıstedım acaba bakıp yardımcı olabılırmısınız?

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın rekkezum,

Makroları etkinleştir sorusunu sormaması için, Araçlar - Makro - Güvenlik sekmesinden "Düşük" seçeneğini işaretleyin.

Diğer isteğiniz için aşağıdaki örneği inceleyiniz.

Excel Vers. ve Dili
office 2013 Ingilizce
allah razı olsun hocam sızden ellerınıze saglık
buyuksunuz vesselam...

S

Skorpiyon

Misafir
Amin, cümlemizden razı olsun.