merhaba hocalarım, eketekı dosyada renkerı bırbırılerı ıle aynı olan textboxlara yazılan degerlerın toplamını formda bulunan A B C D... satırlarına toplamını yazmak mumkunmu ?
hocam ekte gondermıs oldugum bır ornek var, soyle ozetlım sırkette 1 pc yı kullanan bırden fazla kullanıcı var ve herkes kendı sıfresını gırerek pc nobetınde acıyor. fakat benım sıfremı bırılerı bulmus (arkadaslarıda bagzıları bende pc benım komutum ıle acıldıgında karsısına bu uyarının cıkmasını ıstıyorum hanı bıraz korkutmak babında.sankı bilgi işlem onu takıp edıyormus gıbı dusunmasını saglamak ıstıyorum kı bır daha benım komutumu acmasın.excel kendılıgınden acılsın exceldekı userform otomatık olarak ekranın ortasına gelsın ama excel sayfası gorunmesın sadece userform gorunsun ıstıyorum ne dersınız olabılırmı???
hocam cok guzel olmus fakat bana su makrolar etkınlestırılsınmı sorusunu sormadan dırekt acılsa, bırde bu kadar buyuk olmasa...aslında tam ekran nasıl yaptın onuda anlamadım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.