bütçe

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE EXCEL 2003
saygıdeğer arkadaşlar elinizde bütçe ile ilgili excel tablosu mevcut ise göndermenizi rica ederim.

Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE EXCEL 2003
acil bütçe

uygulamak istediğim konu muhtelif gelen faturaları girerek ve diğer tahmini ödemeleri tablolayarak gerçekleşen (kasa) ödemelerini buradan düşmek ve kalan bakiyeyi görmek, ve yine cari hesapları da aynı anda tuşlayarak takip etmek.
bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ederim.

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE EXCEL 2003
arkadaşlar bütçeleme ve ödeme tabloları ile ilgili bir çalışmanız varmı
yardımlarnız için teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE EXCEL 2003
baktım ama yinede yardımınızı rica ediyorum
saygılarımla,

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Sayın mocal69,

Geçen yıl bütçe seminerine katılmışdım. Ama bir türlü elimdeki notları Excel'e uyarlama fırsatım olmadı. Şimdiye kadar sadece, birkaç örnek yapabildim. Onlarda ham şekilde. Ekteki dosyaları inceleyin, belki size bir fikir verebilir. İyi ve tutarlı bir bütçe yapmak istiyorsanız, öncelikle iyi bir maliyet muhasebesi sistemine sahip olmanız gerekiyor. Sonra yaptığınız bütçeyi sık sık revize etmemeniz gerekiyor. Sapmaların en fazla %5 gibi olması gerekiyor. Tabii ki bunlar size bir kaç ufak bilgi.

Bütçe ile ilgili bir kitap arıyorsanız Sayın hocam, Rüstem Hacırüstemoğlu' nun, yanılmıyorsam, Yönetim muhasebesi ve bütçeleme ya da buna benzer isimli kitabını önerebilirim.

Excel Vers. ve Dili
excel wındows turkce
slm

saygıdeğer arkadaşlar elinizde bütçe ile ilgili excel tablosu mevcut ise göndermenizi rica ederim.

Saygılarımla
Bende rıca edıyorum...bende otelcılıle ılgılı var ısteyene gonderebılırım.suan bana tıp merkezı ıle ılgılı butce ornegı lazım.tskler aysu

Sayın mocal69,

Geçen yıl bütçe seminerine katılmışdım. Ama bir türlü elimdeki notları Excel'e uyarlama fırsatım olmadı. Şimdiye kadar sadece, birkaç örnek yapabildim. Onlarda ham şekilde. Ekteki dosyaları inceleyin, belki size bir fikir verebilir. İyi ve tutarlı bir bütçe yapmak istiyorsanız, öncelikle iyi bir maliyet muhasebesi sistemine sahip olmanız gerekiyor. Sonra yaptığınız bütçeyi sık sık revize etmemeniz gerekiyor. Sapmaların en fazla %5 gibi olması gerekiyor. Tabii ki bunlar size bir kaç ufak bilgi.

Bütçe ile ilgili bir kitap arıyorsanız Sayın hocam, Rüstem Hacırüstemoğlu' nun, yanılmıyorsam, Yönetim muhasebesi ve bütçeleme ya da buna benzer isimli kitabını önerebilirim.
ekte bi sorun var galiba.indiremiyoruz hocam.ilgilenirsen sevinirim.teşekkürler

hamitcan

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe
Yeni bir başlık açtık. Bütçe ile ilgili elinde döküman veya örnek olan varsa, buraya ekleyebilirsiniz.
http://www.excel.web.tr/f168/