bul değiştir sil

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28-12-2023
arkadaşlar bul değiştir sil üzerine yaptığım aramada formda bir örnek buldum bunu kendi yapmaya çalıştığım ödeme emri belgesine göre uyarlamaya çalıştım ama olmadı hata veriyor
birde formda ki örnekte ilgili sayfalara veri aktarımı yapıyor ilgili sayfayı seçtiğimizde ise silme veya veri değişikliği yapmıyor.
gerekli incelemeleriniz için örnek çalışmam ektedir teşekkürler

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
bul sil değiştir

farklı bir mantıkla yazılmış bul-sil-değiştir daha çok işini görecek sanırım. bi incele bakalım...

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
hata veriyor

sayın ewreka teşekkür ederim yardımlarınız için ama kaydet değiştir de hata veriyor ayrıca bu yaptığınız form örnekte gönderdiğim çalışma sayfasına uyarlanır ise bir problem verir mi???

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Hatalar düzeltilmiştir iyi çalışmalar.

Ancak masaüstüne kayıt yaparken eğer ki kitabın adı sonunda rakam çıkıyorsa önce o rakamı sil.
Sadece BulSilDegistir kalacak

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2007
Türkçe
arkadaşlar öncelikle hepinize slm lar ben siteye yeni üye oldum.Bir kurumda çalışıyorum.ekte göndereceğim dosyaya göre bir formul arıyorum.Giriş sayfasındaki günlere göre atılmış olan (x) işaretinin olduğu satırdaki kişinin ismini OPER.LİST. yansıtmasını istiyorum. Bu konuda bana ACİLEN yardımcı olabilrseniz Tşk ediyorum.

S.Yiğit

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2019 TR
arkadaşlar öncelikle hepinize slm lar ben siteye yeni üye oldum.Bir kurumda çalışıyorum.ekte göndereceğim dosyaya göre bir formul arıyorum.Giriş sayfasındaki günlere göre atılmış olan (x) işaretinin olduğu satırdaki kişinin ismini OPER.LİST. yansıtmasını istiyorum. Bu konuda bana ACİLEN yardımcı olabilrseniz Tşk ediyorum.
Arkadaşım, Foruma hoş geldin.. Sorunu yeni konu açarak ve örnek dosya ekleyerek sorarsan daha net cevap alırsın.

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
çoklu çalışma sayfasına göre yapılamz mı

arkadaşlar yardımlarınıız için teşekkür ederim
yanlız bu kodları kendi örneğim ile birleştirdiğimde istemiş olduğum çalışma sayfasında işlemleri gerçekleştiremiyorum

WorksheetFunction.CountA(Sheets("Sayfa7").Range("b2:b65536"))
olarak kod yazdığım da ise hata veriyor
çoklu sayfada çalışabileceğim bir şekilde yapılamaz mı??

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
ilk örnek dosyasındaki sorunu giderdim ama

günaydın arkadaşlar
ilk göndermiş olduğum örnekteki sorunu sizilerin yapmış olduğu örneklere bakarak ve uzun uğraşı socunucu hallettim
ama bir sorunum daha var
user formdaki kodun sadece "hastane bütçe defteri" aktif olduğunda gerekli bilgileri görüyor ben ise hangi çalışma sayfasında olur ise olsun kodlar calıştığında "Hastane Bütçe Defteri"'ni görmesini ve gerekli işlemleri yapmasını istiyorum
ben yine sizlerin yapmış olduğu değişik örnek çalışmaları inceledim ve bu doğrultuda yukarıda bahsettiğim konuya göre uyarlamaya çalıştım fakat hata uyarısı veriyor.
kısacası hangi çalışma sayfası aktif olursa olsun kod çalıştığında "Hastane Bütçe Defteri" aktif hale gelerek gerekli bilgileri görmesini istiyorum.
teşekkürler

Ekli dosyalar

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
sayın tatarcık
dosya aşağıda düzeltilmiştir.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
teşekkürler

sayın halit3 teşekkür ederim sağolun iyi çalışmalar

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
silmede ve kayıtta hata

sayın halit3 örnek çalışmanızda kaydet ve silmede hata veriyor nasıl düzeltebiliriz

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
aşağıda düzeltilmiştir

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
değiştir kodu hatalı

sayın halit3 değiştir kodunda sadece textbox1düzeltme yapıyor diğer textboxlar değiştirme yapmıyor

Excel Vers. ve Dili
excell 2003
28-12-2023
sayın halit3 teşekkür ederim iyi çalışmalar