DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Aşağıdaki dosyayı inceleyiniz.İstediğiniz bumu?Kardeş teşekkür ederim ama istediğim olmamış bul'a yazdığımda listbox!da sadece o değer kalsın istiyorum anlatamadım sanırım istediğimi. Örneği de göndereyim. Belki ne istediğim anlaşılır ordan...
Dosyanız ekte.bende bul tuşuna yazdığım ismi arkadaşın dediği gibi buluyor listboxta görünüyor ama bilgileri güncellemek için bulunan isme çift tıkladığımda ID nosu 1 olan ismin bilgileri geliyor senin dosyandada aynı durum var ilgilenirsen sevinirim.
Listbox1.clear yerine aşağıdaki kodu kullanınız.aynı kodları kullandığımızda, hata kontrolünü devre dışı bıraktığımızda, Listbox.clear da hata veriyor. aslında formüllerde bir hata yok. çalışması gerekiyor. ben bunun farklı bir exel versiyonu ile hazırlandığı kanaatindeyim.yeni bir proje yapılarak çalışmaması için bir sebep göremedim.
[SIZE="3"]ListBox1 = vbNullString[/SIZE]
Ne yapmak istediğinizi hala anlamış değilim!!!
Zaten bu mesajı yazdığınızda 17nci mesaj oluyordu .Üstte nasıl 31 nolu mesaj oluyor,anlamadım.
Üstte Adres defteri isimli bi dosya var 31 nolu mesaj ordaki aramanın aynısını istiyorum sadece bu