DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Örnek dosyayı İnceleyiniz...Bugün ingilizceden proje ödevi aldım 9. sınıfa gidiyorum bir bulmaca tasarlıcam ve hocam bana excel den tasarlayabilcegimi söyledi ama pek beceremedim eğer bu konuda bilgi sahibi varsa acil yardımlarınızı bekliyorum .)
forumda Arama Yaparsanız Paylaşmış Oldugum Örnek dosyanın VBA Şifresinide Verdiğimi Görürsünüz.Siz lütfen Birilerinin Paylaşımını Yani Yardımını Karalamak Yerine fikir Ve Önerilerinizi Ve Acemi Arkadaşlara Bilgi Paylasımında bulunursanız daha Faydalı Olacaktır....dosyayı Paylaştıgım linksayın coder by security,
merak ederek dosyanızı indirdim.
bir düğmeye tıklıyorsunuz. hücrelere harfler yerleşiyor. elinize sağlık.
fakat modül korumalı. şimdi öğrenci kardeşimiz bundan nasıl bir fikir edinebilir?
bütün üyelere tavsiyem, başkaları ile paylaşmak istemedikleri dosyaları, çalışmaları örnek olarak yüklememeleri.
Süleyman hocam Haklısınız Ama Direk Karalamakta Yanlış Diye Düşünüyorum. Sonuçta Ben Forumumuzda Paylaştıgım Hiç Bir Dosyamda Şifre Esirgemediden Paylaşım Yapıyorum...merhaba
syn security, alınganlık göstermeyin.
kasıtlı değilde sizin dalgınlığınızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
syn mancubus, çok haksız sayılmaz. siz ek olarak dosyayı değilde link verseydiniz sorun olmazdı.
sizin ek dosyanızı başka bir linkte verdiğinizi, şifrenin orada yazdığını nerden bilebiliriz ki?