bulmaca yapmak

Excel Vers. ve Dili
Türkçe
Bugün ingilizceden proje ödevi aldım 9. sınıfa gidiyorum bir bulmaca tasarlıcam ve hocam bana excel den tasarlayabilcegimi söyledi ama pek beceremedim eğer bu konuda bilgi sahibi varsa acil yardımlarınızı bekliyorum .)

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Bugün ingilizceden proje ödevi aldım 9. sınıfa gidiyorum bir bulmaca tasarlıcam ve hocam bana excel den tasarlayabilcegimi söyledi ama pek beceremedim eğer bu konuda bilgi sahibi varsa acil yardımlarınızı bekliyorum .)
Örnek dosyayı İnceleyiniz...:cool:
BURADAN

mancubus

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İŞ: 2021 Win Eng
sayın coder by security,

merak ederek dosyanızı indirdim.

bir düğmeye tıklıyorsunuz. hücrelere harfler yerleşiyor. elinize sağlık.
fakat modül korumalı. şimdi öğrenci kardeşimiz bundan nasıl bir fikir edinebilir?

bütün üyelere tavsiyem, başkaları ile paylaşmak istemedikleri dosyaları, çalışmaları örnek olarak yüklememeleri.

Excel Vers. ve Dili
2007TR - 2010TR
bence balık tutmasını öğretmek en iyisi :)

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
sayın coder by security,

merak ederek dosyanızı indirdim.

bir düğmeye tıklıyorsunuz. hücrelere harfler yerleşiyor. elinize sağlık.
fakat modül korumalı. şimdi öğrenci kardeşimiz bundan nasıl bir fikir edinebilir?

bütün üyelere tavsiyem, başkaları ile paylaşmak istemedikleri dosyaları, çalışmaları örnek olarak yüklememeleri.
forumda Arama Yaparsanız Paylaşmış Oldugum Örnek dosyanın VBA Şifresinide Verdiğimi Görürsünüz.Siz lütfen Birilerinin Paylaşımını Yani Yardımını Karalamak Yerine fikir Ve Önerilerinizi Ve Acemi Arkadaşlara Bilgi Paylasımında bulunursanız daha Faydalı Olacaktır....dosyayı Paylaştıgım link
http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=13262

Son düzenleme:

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

syn security, alınganlık göstermeyin.
kasıtlı değilde sizin dalgınlığınızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
syn mancubus, çok haksız sayılmaz. siz ek olarak dosyayı değilde link verseydiniz sorun olmazdı.
sizin ek dosyanızı başka bir linkte verdiğinizi, şifrenin orada yazdığını nerden bilebiliriz ki?

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
merhaba

syn security, alınganlık göstermeyin.
kasıtlı değilde sizin dalgınlığınızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
syn mancubus, çok haksız sayılmaz. siz ek olarak dosyayı değilde link verseydiniz sorun olmazdı.
sizin ek dosyanızı başka bir linkte verdiğinizi, şifrenin orada yazdığını nerden bilebiliriz ki?
Süleyman hocam Haklısınız Ama Direk Karalamakta Yanlış Diye Düşünüyorum. Sonuçta Ben Forumumuzda Paylaştıgım Hiç Bir Dosyamda Şifre Esirgemediden Paylaşım Yapıyorum...