arkadaşlar !
ekte gönderdiğim dosyadaki gibi buton yapmak istiyorum. nasıl yapıldığını açıklayarak anlatırsanız çok memnun olurum.
yardımcı olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
sayın brain,
ilginiz için çok teşekkür ederim. verdiğiniz örnek bir nebze olsun merakımı gidermeye yetti.
ekte sunduğum bir başka örnekte butonların nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum. bu tür butonlara nasıl kod yazılır. kod yazılırken nasıl bir mantık yürütülüyor. bunları öğrenebileceğim bir kaynak varsa paylaşabilir misiniz ?
yardımlarınız için çok teşekkür ederim
sayın brain,
verdiğiniz örnek çok açıklayıcı oldu. en azından bu tür işlemlerin nasıl yapıldığını başlangıç için bile olsa çok faydalı oldu.
fakat sizin verdiğiniz örneklerli benim esas tabloma uygulayamadım.
sizden ricam ben size tablomun bir kısmını ekte gönderiyorum. amacım bu tür işlemlerin nasıl yapıldığını öğrenmek. eğer açıklayıcı şekilde anlatırsanız çok sevinirim.
yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.