BUTONA KAYDET SEÇENEĞİ EKLEMEK

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
Merhaba arkadaşlar. İş yerinde kullanmak için kendimce bir excel sayfası yapıyorum. Çok fazla sayfa olduğu için ve şablonu 7 kişi kullanacağı için sayfalara kaydetme butonu yapmak istiyorum. fazlaca araştırdım ancak ne yazık ki başarılı olamadım. yardımcı olabilecek var ise memnun olurum. teşekkürler.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Bir ornegi depo serverlardan birine yukleyip verdiği indirme linkini burda paylasın, ustalar gercek amac ve yerlestirmeye gore cozum onerebilsinler.
Altın uye olmadıgınız surece sorunuza direk ornek ekleyemezsiniz ama www.dosya.tc gibi biryere ornek yukleyebilir ve amacınızı da daha net sekilde yazabilirsiniz. Su an ne istediğiniz anlaşılır değil.

Ayrıca neden cok fazla sayfa var eger yapılan kaydetme işi herkeste aynı ise tek satır ve databank usulü neden kaydedip kişiye ait bolumu filtre ile ayırıp gozlemlemeyi dusunmuyorsunuz ? Aşırı çok sayfa ve formuller dosyayı gereksiz agırlaştırır ve calısmasını yavaşlatır

Kodlama ve userform kullanmak hızlandırır pratiklestirir ve gorunus olarak cok daha az yorucu olur

Bu ornegi inceleyin

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
Hocam gerçekten excel bilgim çok zayıf. Excel tablomda farklı iş niteliklerine ait tablolar var. oradan takip ediyoruz. şöyle örnek vereyim. bir işyerine her gün malzeme girdiğini düşünün. hangi malzemeyi hangi şoför getiriyor onun listelerini yapıyorum ve bunu şoförlerinde kendi bilgisayarlarından girip kontrol ettiğini düşünün. dediğim gibi excel bilgim zayıf olmasından ötürü kendi hayal gücümle bir şeyler yapmaya çalışıyorum. eminim dediğiniz gibi kodlarla userformlarla daha basitleştirilebilir ancak gerçekten anlamıyorum. dilerseniz excel tablosu tam bittiğinde dediğiniz gibi olacak şekilde size bir örneğini atayım. gözden geçirin dilerseniz. neyi daha pratik yapabileceğim hususunda belki yardımcı olmak istersiniz. teşekkür ederim.

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Örneğiniz konunuzu anlatacak ve cözüm üretmeye yardımcı olacaktır. Yapılan işi en iyi bilen sizsiniz ve konuda asıl kaptansınız ancak burada kimse sizin işinizi sizden iyi bilemez. Anlatım ve orneğiniz burada işin anlaşılması ve daha uygun cozum uretilmesi için bu yuzden cok temel ve onemlidir. Örneğinizi bekliyoruz ve soruyu bir kac yere daha actıgınızı farkettim, bu sadece karışıklık yaratır tek bir sorulama uzerinden giderseniz konu da dagılmaz

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
Çok teşekkür ederim hocam ilgi ve alakanız için. Farklı sorunlarla alakalı bir kaç yere başlık açmam tamamen forumda nasıl ilerleyeceğimi bilmediğimden ötürü. En kısa sürede excel tablomu tamamlayıp sizlere sunacağım. İyi günler dilerim.