Butona Tıkladığımda..

Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar forumdan aradım ama bulamadım.

Bir sayfadaki yaklaşık 20 adet satıra button koymam gerekli bu tonun görevi her tıkladığımda bir satır açması gerekiyor.,
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...:arkadas:

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
hem uzmanlarımız hem de benim gibi acemi yardımcılar için sorunuzu biraz daha açıklayıcı sorunuz veya bir örnek dosya ilave ediniz.

Buton Koyma

EĞer Cevap Almak İstİyorsan Yapmak İsteĞİnİn Konuyla İlgİlİ Dosya Eklekİ Yardimci Olalim Aksİ Takdİrde Formu MeŞgul EtmİŞ Oluyorsunuz

Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
ArkadaŞim Bİr Soru Sordum Nerdeyse DÖveceksİnİz Cevabiniz Yoksa Bİr Şey Yazmaniza Gerekde Yok. Alt Tarafi Bİr Sayfadakİ 20 Satira Buton Koymam Gereklİ Ve TikladiĞimda Bİr Satir Eklemelİ.
Forumda Bukadar Acemİ Olmakmik Gereklİ ?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Arkadaşlar gereksiz bir tartışma başlatmayalım lütfen.

Sn sismo arkadaşlarımız örnekle sorunuzun daha iyi anlaşılacağını belirtmek istemişler ki bence haklılar, ben size aşağıdaki gibi bir kod önereyim. Örneğin buton A1 hücresinde olsun, Aşağıdaki kod 1. satırın altına bir satır daha ekler.

Kod:
sub ekle()
rows(2).insert
end sub

Excel Vers. ve Dili
bilmiyorum
Yardimin İÇİn TeŞekkÜrler Alt Tarafi Bİr Örnek... Zaten Örnek Yapabİlsem GÖnderİrdİm Soruyu Anlamayan Varsa En Azindan Cevap Vermemelİ Anlayanlar Cevapliyor. Kusura Bakmayin Uygunsuz Bİr TartiŞma.

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Yardimin İÇİn TeŞekkÜrler Alt Tarafi Bİr Örnek... Zaten Örnek Yapabİlsem GÖnderİrdİm Soruyu Anlamayan Varsa En Azindan Cevap Vermemelİ Anlayanlar Cevapliyor. Kusura Bakmayin Uygunsuz Bİr TartiŞma.
amacım sizi kırmak veya üzmek değil, yanlış anlaşıldım. yine de özür dilerim.