butona tıklayınca hücredeki sayı arttırma

Excel Vers. ve Dili
2007 / Türkçe
forumda tam olarak bulamadım benim yapmak istediğim mesala A1 hücresindeki değer 34 bir tane buton ile her tıkladığımda A1 değeri +1 artacak 34 ise 35 bunu bir türlü yapamadım.

ZorBey_

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Merhaba İyi Çalışmalar
Dosyanız Ektedir.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 / Türkçe
cvp için tşk. aslında istediğim bu değil bunu biliyorum.Benim istediğim çaışma sayfası 1 A1 hücresi değeri 20 başka bir çalışma sayfasında bir buton var tıkladığımda diğer sayfadaki A1 değeri +1 artmalı kaç kez tıklandıysa o kadar artmalı bunu yapamadım

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Merhaba,

İlk mesajınızda sayfalar arası bu işlemi yapmak istediğinize dair hiçbir ifade göremedim. Doğal olarak size cevap veren kişiler mesajınıza göre yanıt verdiler. Sonra diyorsunuz ki benim istediğim bu değildi. Bizler bunu nasıl anlayabiliriz. Lütfen bu detaylara dikkat ediniz.

Sayfalar arası işlemlerde hücre adresinden önce sayfa ismini yazmak sorunu çözecektir.

Kod:
Sheets("Sayfa1").Range("A1") = Sheets("Sayfa1").Range("A1") + 1

Excel Vers. ve Dili
Microsoft office 2003 türkçe kullanıyorum
çok teşekkürler benimde işime yaradı

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Uzun zaman olmuş, konuyu tekrar açıyorum ama birebir aynı işleme ihtiyacım var.
Cevapta dosyanız ektedir denilmiş ama ekte birşey göremedim. Yardımcı olabilirmisiniz.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Dosya olmasa da sayın Korhan Ayhan'ın paylaştığı kodu commandbutton ise commandbuttonun kodlarına, normal düğme ise bağlı olduğu makronun kodlarına eklediğinizde iş çözülecektir.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Dosya olmasa da sayın Korhan Ayhan'ın paylaştığı kodu commandbutton ise commandbuttonun kodlarına, normal düğme ise bağlı olduğu makronun kodlarına eklediğinizde iş çözülecektir.
Teşekkürler, işe yaradı.