Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
belki bu konuyla alakalı konular yazılmış ama arama yaptım hepsine baktım yardımcı olabilecek bir kod bulamadım. vb de
şu komutu yazıyorum "alt" tuş vuruyor ama "alt +shift" vurmuyor.(klavye dili değişikliği için windowstan). acaba yanlış bişey mi yapıyorum.
kodum şu
Private Sub Command1_Click()
SendKeys "%+", True
End Sub
(%= alt , += shift)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.