button

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
tıklandıgında sipariş sayfası acılmasını ve sipariş girilmesini istiorum... eki incelerseniz sevinirim.. acıklamalı yazdım ...

şimdiden teşekkürler

i çalışmalar

Caner BAYRAM

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
merhaba

yeni bir excel çalışma kitabının mı açılmasını istiyorsunuz yoksa, olan excel sayfasına yeni bir sayfa mı eklemek istiyorsunuz, eger talebiniz olan excel sayfasına bos bir excel sayfası eklemekse sizi bir konuda uyarmak isterim, calisma sayısı adedi bir calisma kitabı icin 255 adettir. son bir sey yeni acilacak sayfa yada çalışma kitabı için sütun başlıkları neler olacak ? ve asıl sayfanızla baglantısı olacak mı?

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
ilginiz için teşekkürler... istediğim aynı çalışma sayfasına yeni bir sayfa eklemek değil.. farklı bir calısma kitabı eklemek... sipriş için acılacak olan yeni calısma sayfalarının adı metal toka sipariş olabilir....

asıl calısma sayfasıyla bağlantısı olmak zorunda değil ... sadece ana sayfadan fiyata bakıcaklar... ve düğmeye basınca sipariş eklicekler gereken adeti yazarak...

sütun basşıkları sadece : " no / tarih / istenen sipariş açıklama / miktar " olması yeterli (4 sütun )

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
yeni bir excel çalışma kitabının mı açılmasını istiyorsunuz yoksa, olan excel sayfasına yeni bir sayfa mı eklemek istiyorsunuz, eger talebiniz olan excel sayfasına bos bir excel sayfası eklemekse sizi bir konuda uyarmak isterim, calisma sayısı adedi bir calisma kitabı icin 255 adettir. son bir sey yeni acilacak sayfa yada çalışma kitabı için sütun başlıkları neler olacak ? ve asıl sayfanızla baglantısı olacak mı?
merhaba
küçük bir düzeltme yapayım.
ilk açılışda enfazla 255 adet çalışma sayfası olan dosya oluşturabilirsiniz. sonradan eklemeyle sayfa sayısını binlerce olabilir.
birkaç bin sayfası olan dosya kullanışlı mıdır, o başka soru.

Excel Vers. ve Dili
excel 2002
Ben Ayni Calisma Kİtabina Sayfa Eklemek İstemİorumm... Yenİ Bİr Excel Sayfasinin Acilmasini Acilan Sayfanin Adinin Metal Toka SİparİŞ Olmasini Ve SÜtun BaŞiklarininda " No / Tarİh / ÜrÜn Cİnsİ Aciklama / Adet " ( 4 SÜtundan Olusmasini İstİorumm ..)

Not .. Ben Bu Sekilde Bi Cok Siparis Sayfasi Yapmak Zorunda Kalicamm ... Yazilan Komutuda Belİrtİrsenİz Devamini Ben Yapabİlİrİmm... Şİmdİden TeŞekkÜrler

Umarim MÜmkÜndÜr ... İ ÇaliŞamar..

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
Userform

SEVGILI ARKADASIM

SENIN ISTEDIGIN SANIRIM SU.
USERFORMDAN BILGI GIRISININ YAPILMASI.

ASAGIDAKI LINKTE TIKLA , BURADA ARKADASLAR BUNU BASTAN ANLATMISLAR.NECDET HOCA MUKEMMLE ANLATMIS.
BEN DE ONUN UZERINDEYIM.

SEN BU LINKE TIKLA, 3 5 GUN AYIR , OLAYINI KENDIN COZERSIN.

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=48862

BG

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2021 TR & EN
Merhaba

sorunuzu yanitlayamadan acilen cikmam gerekti kusura bakmayin, anladigim kadariyla bir ornek hazirlamaya calistim, dosyaniz ektedir,

iyi calismalar dilerim.

Excel Vers. ve Dili
xp professional
Slm Bende KÜÇÜk Bİ Yardim Talep Edİcem Ektekİ Dosyaya Buton Ekledİm Bende. Ama Komutlari Yazamadim

Excel Vers. ve Dili
xp professional
başka bir tabloda hallettim. formülde ufak bi sorun var onuda ben hallederim..

Son düzenleme: