çalışanların veri girişi ve istatistiğini

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
şirkete bağlı yerdeki yan firmalarda çalışan personelin bilgilerini girebileceğim. bu bilgilerle sayısal iatatistik yapabileceğim bir exel proğramı düşünüyorum yardımcı olursanız şimdiden sevinirim. teşekkürler.
dosya ekte

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe

--------------------------------------------------------------------------------

şirkete bağlı yerdeki yan firmalarda çalışan personelin bilgilerini girebileceğim. bu bilgilerle sayısal iatatistik yapabileceğim bir exel proğramı düşünüyorum yardımcı olursanız şimdiden sevinirim. teşekkürler.
dosya ekte
Eklenmiş Dosyalar sayal11.xls (26.5 KB, 5 Görüntülenme)

arkadaşlar yokmu bana yardımcı olacak üstat... geri dönüşü bile yok galiba ilgilenen bile yok...

Excel Vers. ve Dili
türkçe

--------------------------------------------------------------------------------

dosya ekte
Eklenmiş Dosyalar sayal11.xls (26.5 KB, 5 Görüntülenme)

arkadaşlar yokmu bana yardımcı olacak üstat... geri dönüşü bile yok galiba ilgilenen bile yok...
bu tablo doğru dürüst çalışmıyor...

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
tablo prğram yapılması için örnek olarak eklendi bağlantılar konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar soruyorum.