Soru Çalışma Kitabındaki Aynı Hücreleri Ana Sayfaya Toplamak

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Türkçe
Tüm excel ustalarına merhaba diyorum öncelikle. Excelde sürekli karşılaştığım bir sorun konusunda yardım isteyeceğim. Yalnız bunu makro ya da kodlarla değil de kısayol veya varsa formül gibi püf noktası şeklinde isteyeceğim. Şimdi ilki ana sayfa olmak üzere 53 sayfalık bir çalışma kitabımız var. Ana sayfaya diğer 52 sayfanın aynı hücrelerinden verileri aktarmak istiyorum. İlk iki satırı kendim yazıyorum mesela A2 ye ='page 1'!B2 şeklinde A3 e ='page 2'!B2 şeklinde veriler geliyor ama sonra iki hücreyi farenin sol tuşuyla sürükleyip aşağı çektiğimde ='page 1'!B4 şeklinde ilerliyor ben ise ='page 3'!B2 , ='page 4'!B2 şeklinde devam etmesini istiyorum. İlerleyen zamanda sayfa sayısı 52 değil de 100 öğrencilik olduğunda aynı şekilde bu yöntemi kullanayım istiyorum. Yine hücre olarak mesela okul numarası ya da sınav puanı gibi yeni sütun veya bölüm eklediğimde ana sayfaya aktarayım istiyorum. İnşallah çok laf kalabalığı yapıp konuyu arap saçı yapmamışımdır, umarım derdimi anlatabilmişimdir. Ekte dosyayı gönderiyorum.
EK:
https://drive.google.com/file/d/1tZXPEkm-47LFmk4FVP3dGA1alFCeRZyx/view?usp=sharing

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
ANA sayfası A2 hücresine kopyalayınız.Aşağı çekerek çoğaltınız.
Kod:
=EĞERHATA(DOLAYLI("'"&"page "&SATIR(A1)&"'"&"!B2");"")
B2 hücresine kopyalayınız.Aşağı çekerek çoğaltınız.
Kod:
=EĞERHATA(DOLAYLI("'"&"page "&SATIR(A1)&"'"&"!B4");"")
C2 hücresine kopyalayınız.Aşağı çekerek çoğaltınız.
Kod:
=EĞERHATA(DOLAYLI("'"&"page "&SATIR(A1)&"'"&"!c6");"")

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Türkçe
Üstadım emeğine sağlık. Allah razı olsun beni büyük bir dertten ve ağır yükten kurtardın.

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22/12/2022
Üstadım emeğine sağlık. Allah razı olsun beni büyük bir dertten ve ağır yükten kurtardın.
Allah(C.C.) Cümlemizden razı olsun.Dönüş yaptığınız için teşekkür ederim.
Not:Sayfalar aynı düzen ve sıra ile giderse ilave sayfalarda aynı şekilde gelir.Çekileçek diğer bilgilerde aynı mantıkla düzenlene bilir.
Burda mantık adresin yazılması ve dolaylı fonksiyonunun kullanılmasıdır.Kolay gelsin.