çalışma kitabındaki verileri özet olarak toplatma

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 TR
Kredi kartları gün sonlarında işlem tarihi ve komisyon oranlarını hesaplayarak çalışma kitabına gireceğim.
çalışma kitabının tamamında tarih ve hsaba geçecek tutar olduğu için buradaki tarih ve tutarları özet sayfasındaki ilgili tarihin karşısına çalışma
sayfasındaki tüm verileri toplayarak yazmasını istiyorum. Bununla ilgili nasıl bir formül kullanabilirim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Küçük bir örnek dosya eklermisiniz. Dosyanızı 2003 formatında ekleyiniz..

-------------------------------------------------------------------------

Dosya neden ekleyemiyorsunuz..

Sorunun devamında, ataç eklemek( Dosya eklemek).

.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
sayın espiyonajl dosyayı ekledim. teşekkürler...
Verileri bu şekilde veri sayfasında farkı sütunlardamı gireceksiniz. Belli bir aralığı olursa formülün hızı açısından daha verimli olacaktır..

Kod:
=ETOPLA(veri!$A$3:$IU$1000;A1;veri!$B$3:$IV$1000)
Formülünü kullanabilirsiniz..

.

Excel Vers. ve Dili
Office 2007 TR
sayın, espiyonajl düşünelim ki bir sayfada bi sürü tarih var, bu tarihlerin bi kısmı aynı, ben veri sayfada hangi tarih karşılığı ne kadar toplam tutar varsa, onları özet sayfada tek tarih karşılığı toplam tutarı toplamak istiyorum. aslında bununla ilgili çok güzel bi dosyam var ama boyutu büyük olduğundan yükleyemiyorum.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
sayın, espiyonajl düşünelim ki bir sayfada bi sürü tarih var, bu tarihlerin bi kısmı aynı, ben veri sayfada hangi tarih karşılığı ne kadar toplam tutar varsa, onları özet sayfada tek tarih karşılığı toplam tutarı toplamak istiyorum. aslında bununla ilgili çok güzel bi dosyam var ama boyutu büyük olduğundan yükleyemiyorum.
Yukardaki formül bu istediğinizi yapıyor..

.