Çalışma Kitabını Paylaştırma İşlemi Yardım

Excel Vers. ve Dili
office XP,İngilizce
Merhaba,

Araçlar -> Çalışma kitabını paylaştır dediğimde Excel de hazırladığım bütün formlar kayboluyor. Formları çalıştırma istediğimde göremiyorum. sadece verileri kaydettiğim excel dosyası açılıyor.Dosya ekte yardımcı olursanız sevinirim. Kaç gündür çözemedim.

Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Şu an kullandığınız Excel'in "Yardım" menüsüne girip. "Paylaştır" diye konu aradığınızda; (ki menüde böyle bir kelime geçiyor) bir sürü bilgi karşınıza çıkar. Denediniz mi?

Mesela; "Paylaşılan Çalışma Kitabını Düzenleme" başlığı altında şöyle bir bölüm var.

......
3. Verileri her zamanki gibi girin ve düzenleyin. Şunları değiştiremezsiniz: birleştirilmiş hücreler, koşullu biçimler, veri doğrulama, grafikler, resimler, çizim nesneleri ve diğer nesneler, köprüler, senaryolar, ana hatlar, alt toplamlar, veri tabloları (veri tablosu: Bir veya birden çok formüle farklı değerlerin konulmasının sonuçlarını gösteren bir hücre aralığı. İki tür veri tablosu vardır: tek girişli tablolar ve çift girişli tablolar.), Özet Tablo raporları, çalışma kitabı, çalışma sayfası koruması ve makrolar.
.......
Kırmızı ile belirttiğim kısma dikkat ediniz.